To je eden najbolj trendi hotelov v Ljubljani

04. september 2024

To je eden najbolj trendi hotelov v Ljubljani

04. september 2024
Foto: One66hotel
To je eden najbolj trendi hotelov v Ljubljani

To je eden najbolj trendi hotelov v Ljubljani

04. september 2024
Foto: One66hotel

Če bi nas turisti na ulici vprašali, katerih hotel v Ljubljani naj izberejo, bi v hipu izstrelili Hotel One66.

Vabljiv in prijeten hotel v Šiški je opremljen v retro stilu, ki se spogleduje z industrijskim stilom ter turistom (in domačinom) pričara nostalgično in zabavno bivanje. Vsak kotiček hotela, ki ima na voljo hotelske in apartmajske sobe, je moderno in premišljeno opremljen.

Bivanje pa ni prijetno le v sobah, ki so dovolj prostorne in imajo čudovito opremljene kopalnice, temveč se po celotnem hotelu nahaja veliko kotičkov za druženje in sproščanje.

Foto: One66hotel
Foto: One66hotel

Na prvi pogled razkošno opremljen hotel je cenovno izredno dostopen in zato ustrezen tudi za vse, ki prestolnico obiščejo ob posebnih priložnostih(berite zabavah) za le eno noč.

Za vsakega nekaj

The Loft je živahen, osrednji prostor v hotelu, ki je namenjen za druženje z `lokalci` ali gosti. Ponuja veliko prostora za druženje, bar, restavracijo, teraso in trgovino z lokalnimi izdelki, ki kar čakajo, da jih odkrijete.

V prostornem loftu, ki obsega tudi jedilnico, v oči bode srebrna retro prikolica in v zgornjem nadstropju še velika okrasna bakrena kad, ki je kot nalašč za ustvarjanje prijetnih, najbolj fotogeničnih spominov.

Foto: One66hotel

Če se boste v hotel odpravili z družino, imajo poskrbljeno tudi za najmlajše, saj je na voljo majhna igralnica. Za vse, ki pa niti na dopustu ne zmorete brez rekreacije, pa imajo v hotelu na Celovški na voljo tudi sodoben, manjši fitnes.

Foto: One66hotel

Če so navadno hotelski hodniki dolgočasni in pusti, pa v One66 hotelu te izkušnje ne boste imeli, saj so hodniki okrašeni z umetninami lokalnih umetnikov in tako služijo kot odlična platforma za spodbujanje umetnosti. Nič hudega torej, če se boste izgubili po hodnikih.

Trajnostna nota za celovito odlično počutje

Trajnost je cilj, za katerega v ljubljanskem trendi hotelu verjamejo, da je skupen vsem. So eden od okoljsko ozaveščenih in trajnostnih hotelov in si neumorno prizadevajo za zmanjšanje količine odpadkov in plastike, varčevanje z energijo in zmanjšanje porabe vode.

Hotel je pridobil okoljski zank Green Key, vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.

Foto: One66hotel

Prepričani so, da je okolju prijazen koncept ustvarjen za vsakogar, še posebej za goste, ki želijo ohraniti uravnotežen življenjski slog in zmanjšati svoj potovalni odtis. Na nas pa so odličen vtis pustili tudi s prijaznostjo osebja, ki uresniči vse vaše želje, poskrbi, da je bivanje še toliko bolj domače in prijetno.

Foto: One66hotel
Foto: One66hotel

Unikatno prizorišče za številne dogodke

Del hotelske izkušnje pa lahko izkusite, četudi ne bivate pri njih. One66 hotel se namreč ponaša tudi s posebnimi prostori, namenjenimi različnim zabavam, dogodkom, tiskovnim konferencam in drugim srečanjem.

Foto: One66hotel
Foto: One66hotel

Izberete lahko večnamensko konferenčno sobo z vso vrhunsko tehnologijo, v kateri edinstvenost prostora dopolnjuje košarkarski koš. Za sestanke in druga manjša srečanja pa je na voljo tudi lično opremljena sejna soba.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic