fbpx

To je najboljša torbica letošnje sezone!

Moda

Po prvih modnih must-haves za pomladno sezono, ki smo jih našli v modnem blazerju, midi oblekah, kavbojkah in čudovitih bluzah, je čas, da osvežimo in popestrimo garderobo za prihajajočo sezono z nekaj modnimi dodatki, med katerimi so najbolj zaželenimi torbica in čevlji.

In medtem ko bodo gležnjarji, superge in mokasinke naši spomladanski favoriti iz sveta čevljev, bo med torbicami izstopala le ena, ki jo resnično potrebujete za novo sezono – cross body torbica.

Vsestranska, elegantna in praktična torbica, ki jo nosimo čez rame, je že od nekdaj ena izmed najbolj priljubljenih in nepogrešljivih modnih dodatkov v garderobi vsake ženske. Na dolgi verižici ali paščku je cross body torbica v tej sezoni dobila številne nove izdaje, osvežene z novimi trendi.

Ta model je del vsake pomladne kolekcije high street in high end modnih znamk. Preprosti modeli v nevtralnih barvah, kot sta rjava in črna, še vedno izstopajo kot najbolj priljubljena izbira za vsakodnevne priložnosti, ki bo svoje mesto našla tudi v večini večernih kombinacij.

Poleg preproste klasike je nova sezona prinesla tudi trendovske modele, ki bodo cross body torbico spremenili v najbolj vsestranski modni dodatek. Trenutno so nevtralne barve nadomestili odtenki rumene, rdeče, zelene in modre, ki jih krasijo tudi trendovski detajli, usnjeni trakovi, patchwork ali različna kombinacija barv.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam