fbpx

To je obleka, ki jo bodo trendseterke nosile jeseni!

Moda, Novice

Čeprav je šla v prodajo šele pred nekaj dnevi, je že osvojila srca modnih navdušenk! Ta čokoladno rjava obleka iz Zare z naborki povsem spominja na trende, ki so bili zapovedani v 90. letih.

Zara je pred komaj tednom dni v prodajo dala prve kose iz jesenske kolekcije, na katero smo že opozorili. V tej omejeni modni kolekciji (lahko bi ji dejali ‘za pokušino’) pa se nahaja tudi zanimiva rjava ženska obleka s spuščenimi rameni in z dolgimi rokavi z naborki, ki je osvojila fashioniste.

Trendseterke so to zanimivo obleko s spogledljivim zavezovanjem na dekolteju in v čokoladno rjavi barvi takoj vzele za svojo, jo kupile in razstavile pred objektive svojih fotoaparatov ter jo dale na ogled na družbena omrežja, kot je Instagram.

Resnično se v modi vse vrača, dobro se še spomnimo, kako smo nekaj zelo podobnega tiste malo starejše nosile že v 90. letih, ko smo tudi same imele kakšnih 20 let ali še manj.

Post weekend mode #London

A post shared by FILIPPA HÄGG (@filippahagg) on

Yesterday’s outfit?? #ZaraDress #saturdaydressup #calajade #outfitdetails

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

O aktualnosti te obleke pove dovolj že podatek, da se je takoj znašla v oblačilnih kombinacijah in garderobah fashionist ter it deklet, kot sta Rikke Krefting in Isabella Thordsen. Priznati moramo, da se jima Zarina nova kreacija odlično poda.

Notting Hill dreaming ⭐️ #NottingHill ( Photo: @bekkylonsdale )

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

happy mode. ?

A post shared by RIKKE KREFTING (@rikkekrefting) on

Kako so videti še druga modno osveščena dekleta v tej obleki iz nove Zarine jesenske kolekcije, pa odkrijte na zgonjih fotografijah. Britanski časopisi že pišejo, da gre za ‘it’ modni kos letošnje jeseni. Ga boste nosile tudi ve?

 

D. S.

Foto: Instagram, Zara, Pinterest, Evening Standard


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam