fbpx

To je razlog, da je Meghan Markle ostala brez polovice zaposlenih!

Znani

Daily Mail piše, da Harry in Meghan ignorirata kraljeve svetovalce, saj je edina oseba, ki ji popolnoma zaupata, Meghanina mama Doria Ragland.

Četudi Doria živi v Los Angelesu, kroji življenje svoje hčerke, saj sta ženski menda ves dan v stikih.

Doria naj bi vplivala na tako rekoč vse Meghanine odločitve – tudi glede osebja. Ona naj bi bila tista, ki je odpustila eno od treh varušk malega Archieja. Kot je mediju povedal vir, imajo ljudje o Dorii napačno predstavo. 62-letna inštruktorica joge ni tako sproščena, kot mnogi mislijo.

 Kadar gre za njenega otroka, postane neizprosna. Nad Dorio je menda navdušen tudi Harry, ki meni, da je neverjetno modra, zato jo tudi on uboga. Harryja in Meghan je, odkar sta se poročila, zapustilo več zaposlenih, med drugim tudi tajnica, ki je za dvor delala 17 let. Kriva naj bi bila predvsem Meghan, ki ji je Charles zaradi njene delavnosti in močne volje nadel vzdevek „volfram“.

Vojvodinja naj bi svoje zaposlene s sporočili bombardirala od jutra do večera in s tem kršila pravila. Za nekatere je bil stres, ki se je začel že ob 5. uri zjutraj, enostavno preveč. To samosvojost in močan značaj pa naj bi Meghan podedovala po materi, ki je očitno edina oseba, ki jo posluša.

Vir: zurnal24.si

Foto: eonline


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam