To je razlog, da se tako zelo veselimo septembra

27. avgust 2024

To je razlog, da se tako zelo veselimo septembra

27. avgust 2024
Foto: Instagram @chiaraferragni
To je razlog, da se tako zelo veselimo septembra

To je razlog, da se tako zelo veselimo septembra

27. avgust 2024
Foto: Freepik

Eden od razlogov je vsekakor novo šolsko leto in s tem konec skrbi, kako zaposliti otroka in kje poiskati varstvo.

Drugi razlog pa je nova jesenska kolekcija oblačil in dodatkov, ki jo najdete v spletni trgovini Answear.si. Namenjena je tistim, ki bodo s septembrom znova prestopili vrata šole in obenem tudi vsem, ki se vračate po dopustu novim zmagam, službi ali novi karierni poti naproti.

Pripravljeni na nove cilje in osebne zmage

Hitro bližajoči se jesenski dnevi bodo temperature še bolj spustili, listje in naravo pa obarvali v čudovite odtenke barv. Napolnite tudi svoje omare in omare najmlajših z jesenskimi barvami, ki pričarajo udobje in toplino.

Foto: Answear

Da bo vrnitev v šolo čim lažja in polna veselja, so pri Answear.si izbrali čudovite kose, s katerimi bodo najmlajši lahkotno prestopili prag. Mislili so na vse, na vroče jesenske popoldneve in hladna meglena jutra, ter tudi na najnujnejšo opremo, šolske potrebščine.

Med nujno opremo zagotovo spadajo šolske torbe, za najmlajše pa nikar ne spreglejte ličnih nahrbtnikov Mayoral Newborn. Prvošolci se ne bodo branili nahrbtnika Lego, medtem ko bodo tisti v višjih razredih pokazali nahrbtnik znamke Guess in zraven pripadajočo peresnico

Od glave do nog

V jesenskih dneh so prehodne jakne in plašči že kako dobrodošli. Fantje bodo uživali v DKNY bomber jakni, dekleta pa se bodo z veseljem zavrtela v rdečem plašču, znamke Mayoral. Ne pozabite tudi na lahkoten korak in na bogato izbiro obutve. “Frajerjem” nikakor ne sme manjkati kos kultnih superg Converse, deklice pa bodo navdušene nad bleščičastimi supergami znamke Michael Kors.

Foto: Answear
Foto: Answear

Ne pozabite tudi na udobno igro in v omari namenite prostor tudi za trenirke, na voljo so tudi kompleti, med katerimi boste našli še poletne izvedbe. V modo se vračajo hlače na zvon, zato poskrbite, da bo vaša najstnica v trendu. Za posebne priložnosti so na voljo tudi modne in udobne obleke

Tako kot se otroci vračajo v šolo, se moramo tudi mi vrniti na delovna mesta. Poletno garderobo bomo še nekaj časa pustili v omarah, a nič ne bo narobe, če jo osvežite. Svojo vrnitev v pisarno popestrite s čudovito modno jeans obleko, h kateri bo pristajala nekoliko večja torbica oziroma košara za na plažo, ki bo še vedno spominjala na poletje.

Foto: Answear

Spomin na poletje bo zagotovo še kako živ v modrih tonih, v katerih boste našli široko paleto srajc in bluz. Šibka točka mnogih žensk so čevlji. Za nove začetke in številne uspešno prehojene kilometre poslovnih poti, smo izbrali udobne visoke pete BOSS, ki jih boste kombinirali tako k oblekam, kot na kose večno modnega jeansa. 

Nismo pozabili na predstavnike močnejšega spola, ki bodo povratek zagotovo z veseljem naznanili z lahkotno laneno srajco, V ponudbi tudi večno modne jeans srajce in polo majice, ki jih ne glede na število prehitro zmanjka v omarah. Answear.si ponuja še bogato ponudbo moških čevljev, niso pozabili niti na superge, ki bodo primerne tako za uradne sestanke, kot za prosti čas. 

Naj bo povratek uspešen za vse, obenem pa ne pozabite, da poletja še ni konec in da še vedno lahko zavijete proti obali.

Style. Več novic