To je revolucija v barvanju las

04. junij 2024

To je revolucija v barvanju las

04. junij 2024
Foto: Instagram @meredithmickelson

Barvanje las, predvsem na blond odtenke, ni tako enostavno kot se zdi na prvi pogled. Frizerji in blagovne znamke nenehno iščejo načine, kako bi barvanje še izpopolnili.

To je uspelo znamki Keune Haircosmetics, ki je predstavila prenovljeno linijo Ultimate Blonde. Linija izdelkov za nego in barvanje las prinaša vrsto izboljšav in inovacij, ki bodo frizerjem omogočile, da svoje storitve dvignejo na višjo raven.

Foto: Keune

Linija, ki vključuje izdelke za posvetlitev in niansiranje, je zasnovana tako, da zadovolji potrebe vseh vrst las, vključno z naravnimi blondinkami. Ena ključnih novosti linije Ultimate Blonde je tehnologija Bond Fuser za zaščito strukture las med barvanjem, kar omogoča močnejše in odpornejše lase.

Foto: Keune
Foto: Keune

Formula Power Blonde omogoča posvetlitev za do devet odtenkov, v liniji pa so dodani štirje novi odtenki, ki omogočajo ustvarjanje naravnih blond tonov, prilagojenih različnim tipom las in polti.

Ena izmed posebnosti linije je zgoščevalec, ki frizerjem omogoča prilagajanje viskoznosti vseh barvnih in posvetlitvenih izdelkov, kar olajša postopek nanašanja in zagotavlja popolne rezultate. Izdelki so voljo v izbranih frizerskih salonih Keune, trgovini Keune Hair Point in v spletni prodajalni znamke.

Foto: Keune

Frizerski strokovnjaki so navdušeni

Predstavitev je potekala na izobraževalnem dogodku Keune Education Days, ki je povezal frizerje in jih seznanil z inovacijami v profesionalni negi las. V Zagrebu so se zbrali frizerji in strokovnjaki iz celotne regije ter odkrivali in delili najnovejše trende in tehnike v frizerski stroki.

Naš cilj je postati najboljši poslovni partner frizerjem in pokazati, kaj Keune ponuja salonom, da bi lahko ti obogatili svoje poslovanje,« je povedal Matevž Firšt, direktor skupine Keune Adriatic. »Nasloviti želimo tudi težavo glede pomanjkanja kadra v stroki, zato smo vse šole povabili, da z udeležbo na tem izobraževalnem dogodku nagradijo svoje najboljše učence, s čimer smo želeli predstaviti pomen in vse priložnosti, ki jih ponuja frizerski poklic.”

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic