fbpx

To je skromen jedilnik supermodela Gisele Bündchen

Lepota, Novice, slider

Na jedilniku družine Bündchen – Brady ne boste našli kruha, sladkorja in kave.

Strogo omejeni jedilnik Gisele Bündchen

Allen Campbell je osebni kuhar najbolj plačane manekenke vseh časov, Gisele Bündchen ter njenega soproga Toma Bradyja, zvezdnika ameriškega nogometa. Pred kratkim je za spletno stran Boston.com razkril, kaj zvezdniškemu paru vsakodnevno kuha in nehote razdelil mnenja javnosti. Večina bralcev je namreč prepričana, da je njuna dieta prehuda, saj prepoveduje skoraj večino živil, ki jih običajni ljudje jemo skoraj vsakodnevno.

Campbell je pojasnil, da v osemdesetih odstotkih Gisele in Tom jesta samo zelenjavo, ki pa mora biti seveda sveža in organska, ostale zelenjave ne uporablja.  Poleg tega uporablja še polnozrnata žita, kot so  rjav riž, kvinoja, proso in fižol. Ostalih dvajset odstotkov hrane pa zvezdniškemu paru predstavlja meso, ki vsebuje malo maščob, kot so govedina, piščanec ter občasno račka, od rib pa jesta samo divjega lososa, vendar jesta samo divjega lososa. Meso mora biti seveda izključno od živali, ki se pasejo na prostem.

1

Taka dieta, ki temelji samo na zelenjavi in občasno mesu, se nam seveda zdi neverjetno dolgočasna, vendar po besedah Cambpella, to še ni konec omejevanja.  Odrekla sta se tudi belemu sladkorju in beli moki Kar se tiče olj, za sveže jedi uporablja samo hladno stiskano olivno olje, za kuhanje pa izključno kokosovo olje, kajti maščoba, kot je na primer oljna ogrščica se pretvori v nasičene maščobe. Edina sol, ki jo uporabljajo v kuhinji Bündchen – Brady, je himalajska, ki ne vsebuje joda. Tom poleg tega ne je paradižnikov, paprik, gob in jajčevcev. Paradižnik  mu Campbell v hrano doda samo enkrat mesečno, saj Tomu, po njegovih besedah, povzročajo vnetje.

2

V njihovem domovanju tudi nikoli ne diši po sveži kavi, saj ne pijeta kave, niti pijač, ki vsebujejo kofein, prav tako pa so prepovedani tudi vsi mlečni izdelki.

Sanje skoraj vsake ženske (in tudi marsikaterega moškega) so, da imajo postavo super modela, vendar pa se zaradi vseh teh strogih omejitev, se rajši odpovemo popolni postavi in uživamo ob dobri hrani in druženju s prijateljicami ob dišeči kavi.

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam