fbpx

To je Sophie! Mlada mamica sredi 30 – ih, poslovna ženska in zvesta prijateljica …

Lepota, Novice, slider

Sophie prekipeva od mladostne energije, njena koža pri 30 – ih, pa je lepša kot kdajkoli prej? Misija nemogoče?

Spoznajte Sophie. Mlado mamico sredi 30-ih, poslovno žensko, ljubečo ženo in zvesto prijateljico, ki poleg vsega še prekipeva od mladostne energije, njena koža pa je lepša kot kdajkoli prej? Misija nemogoče?

Pravzaprav je zelo enostavno. In hitro. In nadvse učinkovito. Clarinsova linija dnevnih in nočnih krem, je namenjena ženskam v 30-ih letih, ki želijo preprečiti in popraviti prve znake staranja: gub(ic)e, utrujen videz, pust in sivkast ten, ki se še poslabšujejo zaradi škodljivega načina življenja ter stresa, onesnaženja, pomanjkanja spanca.

Predstavljamo vam Multi Active Jour & Nuit Non stop negovalni duo,  s katerim bo vaša koža znova sijoča, polna ugodja, čudovita;  gub(ic)e bodo zglajene, utrujenost pozabljena, vi in vaša koža pa znova polni energije in vitalnosti!

2016_multi_active_duo_jour_nuit_TP_avec_cardere_encapsulee

Clarins je linijo prvič predstavil leta 1988 in od takrat je Multi-Active bistvenega pomena za mlade in aktivne ženske v svojih 30-ih. Skoraj 30 let kasneje je linija Multi- Active Clarins, s pomočjo Non-stop dua za nego kože, bolj učinkovita kot kdajkoli prej.

Multi-Active Day krema (za vse tipe kože)

Vlažilna dnevna krema proti prvim gubam,  učinkovito pomaga blažiti tegobe hektičnih in stresnih dni! Preprečuje in popravlja prve znake staranja in ohranja mladosten videz in sijaj polti. Takoj po nanosu je vaša koža lepša in bolj sijoča, na dotik pa polna ugodja. Z redno uporabo so prve gube zabrisane, koža je zaščitena pred škodljivimi učinki okolja in življenjskega stila ter Pridobi na tonusu, vitalnosti in sijaju. Multi-Active Day kremo uporabljajte zjutraj z uporabo Clarins metode z drenažnimi pritiski, od sredine obraza navzven.

2016_multi_active_jour_TP_avec_cardere_encapsulee

Multi-Active Night krema (normalna do mešana koža)

Poživljajoča nočna krema, je primerna za normalno do mešano kožo, ki je učinkovita proti prvim gubam in koži povrne vse manjkajoče ure spanca! Popoln nočni partner dnevne kreme Multi-Active Day… za popolnoma spočito, napeto in gladko kožo, ko se prebudite! Multi-Active Night kremo uporabljajte zvečer  z uporabo Clarins metode z drenažnimi pritiski, od sredine obraza navzven.

2016_multi_active_nuit_TP_avec_cardere_encapsulee

Clarinsova linija Multi Active Jour & Nuit, bo na voljo že v mesecu februarju.

DAY CREAM-GEL 50ml

 Dnevni kremni gel za mešano kožo

         64,10 €
DAY CREAM AST 50ml  Dnevna krema za vse tipe kož          64,10 €
DAY CREAM DS 50ml  Dnevna krema za suho kožo          64,10 €
NIGHT CREAM LIGHT 50ml  Nočna krema z lažjo teksturo          67,50 €
NIGHT CREAM COMFORT 50ml  Nočna krema z bogato teksturo          67,50 €

Foto: Clarins


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam