fbpx

To je stanovanje najbolj zaželenega moškega na svetu!

Dekor, Lifestyle

Pokukajte v prestiž portugalskega športnika.

Mogoče je “Najbolj zaželen moški na svetu” nekoliko pretiran opis nogometne superzvezde Cristiana Ronalda, vendar smo prepričani, da je zagotovo zaželen pri damah, ki so zaradi portugalskega športnika nehote postale prave strokovnjakinje v nogometu.

gt

Nova nepremičnina za katero je odštel kar 18,5 milijonov ameriških dolarjev se nahaja v Trump Towerju v New Yorku na pregrešno dragi Peti aveniji in tako kot smo pričakovali, je stanovanje vse prej kot samo običajno.

c1

Nepremičninska agencija Warburg Realty, ki je bila zadolžena za prodajo stanovanja, je navedla, da je stanovanje uredil slavni oblikovalec Juan Pablo Molyneux. Ima tri spalnice, dve kopalnici in kuhinji iz marmorja ter neprecenljiv pogled na Central park.

Velja za enega najbolj prestižnih nepremičnin na svetu. Ta penthouse očara s svojo elegantno dekoracijo, mehko razsvetljavo, razkošno galerijo in spektakularni dnevni prostor v katerem se nahaja parket iz 18. stoletja. Treba je omeniti tudi to, da je v Trump Tower paketu tudi vrhunsko osebje, ki je sestavljeno iz vratarjev, nosačev in voznikov dvigal, ki vodijo v restavracije, bare in trgovine. Brez kakršnegakoli dvoma se bo Cristiano tukaj počutil kraljevsko.

c2

c3

c4

To je prva Ronaldova nepremičnina, ki jo je kupil v Ameriki. Tamkajšnji mediji ugibajo, da je zvezdnik kupil stanovanje, ker se želi po izteku pogodbe z Real Madridom preseliti v ZDA in tam nadaljevati nogometno kariero.

chr

c5

c6

c7

c8

Foto: warburgrealty.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam