fbpx

To je trik Kate Middleton za neboleče nošenje visokih pet!

Moda

Vojvodinja ima skrivnost: v salonarje vstavi vložke za čevlje italijanske izdelave. Narejeni so iz kakovostnega usnja in omogočajo udobje ter stabilnost tudi v visokih petah.

Vojvodinjo cambriško Kate Middleton redko vidimo brez njenega ‘zaščitnega znaka’, priljubljenih salonarjev z visoko peto v kremno beli oziroma bež barvi. Razno razni dvorni ceremoniali in družabni dogodki, ki jih ponavadi obiskuje s svojim možem, princem Williamom (včasih tudi skupaj z njunimi otroki), zahteva kar precej hoje ali pa vsaj nepremičnega stanja na visokih petah.

Ženske iz lastnih izkušenj vemo, da to nikakor ni mačji kašelj. Naj bodo čevlji še tako kakovostni in udobni, najkasneje po nekaj urah se začne oglašati bolečina v stopalih, nožnih prstih ali kolenih in v drugih sklepih, ki jih obremenjujemo z zibanjem oziroma hojo na visokih petah. Kajpak še toliko bolj, če nismo vajene visokih pet ali če nosimo poceni obutev, ki niti usnjena ni, kaj šele, da bi se prilegala našim stopalom.

K sreči Kate vsaj z opisanim nima težav, lahko si privošči najboljše salonarje, kar jih je in to ročne izdelave, pa še vajena je nošenja visokih pet. A vseeno mora tudi ona zdržati dolge ure protokolarnih dogodkov in se pri tem smehljati, kot da bi bila obuta v najbolj udobne copate na domačem parketu.

Kot piše Vanity Fair, ima priljubljena 36-letna vojvodinja svojo skrivnost in to so vložki za čevlje italijanske izdelave, ki jih vstavi v izbrane salonarje za tisti dan. Narejeni so iz zelo kakovostnega usnja in omogočajo, da vsaka obutev z visoko peto daje tudi udobnost in stabilnost.

Pri tem se je zdelo modni reviji, ki je razkrila Kateino skrivnost, še posebej pomembno izpostaviti, da morajo biti izbrani vložki za čevlje usnjeni, saj silikonski ali taki iz tkanine niso dovolj čvrsti, da bi stabilizirali stopalo. Zdaj veste!

 

D. S.

Foto: Index.hr, SimpleMost, Kate’s Closet


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam