fbpx

To morate vedeti o novem beauty trendu, ki je osvojil svet

Lepota

Začetek tako imenovanega jelly beauty trenda je bil značilne za nego kože, vendar se je zdaj razširil že na druge izdelke in sem zdaj spadajo tudi izdelki, namenjeni za nego las in ličila.

Od začetka je bil pri proizvodnji te teksture uporabljen alkohol, kar je pogosto vodilo do izsušitve kože.

Dobra novica je pa je, da najnovejši hibridi gelaste teksture rešujejo to težavo. Jelly izdelki za nego kože so zares napredovali, da bi nam nudili realne prednosti.

Jelly revolucija

Maske za obraz, sredstva za čiščenje, izdelki za lase in ličila … Vse blagovne znamke zavračajo uporabo sestavin, ki so jih uporabljale do zdaj, v korist enega izmed najbolj učinkovitih vlažilnih sredstev na svetu – vodi. Čeprav se zdi, da so izdelki na osnovi vode kot otroška igra, jih ne bi smeli podcenjevati, saj so prav tako učinkoviti. Negujejo prav tako kot vsi drugi izdelki, ki že zasedajo mesto v vaši omarici.

Kaj je jelly beauty?

Ta trend izvira iz Koreje, kjer že dlje časa uporabljajo gele in žele teksture za ustvarjanje tako imenovane steklene kože. Jelly tekstura nudi koži potrebno hidratacijo brez teže.

Ko gre za make kup jelly teksture, se zlahka nadgradi in zlije z vašo kožo, kar daje naraven sijaj in zdrav videz kože. Zaradi »živahne« teksture jelly izdelkov, čopiči ne pridejo v poštev, zato je rdečila in senčke najboljše nanašati s prsti. To vam bo pomagalo, da dosežete zares naraven videz.

Foto: Pinterest, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam