fbpx

To naj bi bil najtežji seks položaj – in zdaj imate čas za vajo!

Odnosi

Znano je, da seks lahko zadovoljuje številne funkcije: intimnost ter tesno povezanost s partnerjem, nežnost, razbremenitev stresa, zadovoljevanje strasti in za nekatere – dober trening za telo.

In prav to zadnje se najlepše pokaže pri položaju, ki se imenuje »pokončni 69«. Da, prav ste prebrali, pokončni položaj 69 je položaj 69, vendar stoječ.

V anketi, v kateri je sodelovalo 1.000 oseb iz Evrope in Amerike, je bil ta položaj razglašen za najbolj težavnega in najbolj neudobnega nasploh (na drugem mestu je analni seks). Tako je povedalo 43 odstotkov moških in 57 odstotkov žensk. In glede na trenutno pomanjkanje telesnih aktivnostih na prostem, je to odlična priložnost za vadbo in uživanje.

Zakaj je pokončni 69 položaj tako naporen?

Stoječi moški potrebuje veliko moči, da drži svojo partnerko, ona pa mora biti zelo spretna in zelo dobro obvladati svoje telo.

Kako pokončni 69 položaj deluje v praksi?

Glede na to, da se ni lahko obdržati v tem položaju, je jasno, da ga je tudi zavzeti zelo težko. Strokovnjaki priporočajo, da se moški uleže na posteljo, pri tem pa ima noge na tleh. Zdaj se tudi ženska postavi v položaj 69 – najbolje je, da postavi noge tik za njegov vrat. Sledi najtežji del: vstajanje! V tem času naj se ženska moškega močno oprime.

Če vam je uspelo – bravo! In če v tem še uživate – 2x bravo! Pri tem pa, za vsak slučaj, na tla položite blazine … saj veste: nesreča nikoli ne počiva 😊

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam