fbpx

To naj bi ženske doživele do 40.leta

Odnosi

Življenje imamo le eno, doživite svoje fantazije sami ali v dvoje…

Ste v seksu poizkusile že vse ali ste sramežljive, da bi vaše fantazije delile s partnerjem?

Na vprašanje, koliko izkušenj naj bi imela ženska nekje okoli 40. leta, nimamo odgovora, se pa strinjamo, da bi lahko poizkusila ali vsaj razmislila o naslednjih predlogih.

Seks na prepovedanem mestu

Čisto vseeno je ali vas mika garderoba v trgovini, toaletni prostori v restavraciji, vlak, pisarna ali morda spalnica vaših staršev. Gre za tisto vznemirjenje in adrenalin, ko se zavedate, da ste lahko zasačeni medtem, ko se utapljate v znoju naslade.

lovepassion2

Poigrajte se same s seboj

Razsikujte svoje telo in ne oklevajte s samozadovoljevanjem. Vse to je popolnoma naravno in normalno, poleg tega pa boste orgazem lažje doživeli tudi, ko boste s partnerjem.

Igra vlog

Najverjetneje smo kot otroci vsi radi igrali različne vloge in v tem neizmerno uživali. Storite to tudi kdaj pa kdaj s partnerjem. Lahko ste hišna pomočnica v zapeljivem krilu, morda pacientka, ki nujno potrebuje obisk pri zdravniku. Lahko pa partnerju predlagate, da se preobleče v vodovodnega inštalaterja, vi pa ste nemočna ženska, ki nujno potrebuje njegovo pomoč, ker je počila cev. Nešteto možnosti imate, le domišljijo uporabite.

Seks z neznacem

Hja, kočljiva zadeva. Verjetno je vsaka ženska vsaj enkrat v življenju srečala moškega, ki jo je s svojim šarmom popolnoma razorožil in bi bile morda, ampak res morda pripravljene na avanturo za eno noč. Vsekakor stvar presoje posameznice, zna biti pa vznemirljivo. Toda ne pozabite na zaščito!

Analni seks

Če vas je strah oziroma se ob tem počutite neugodno, se sprostite in predajte užitkom. Pustite partnerju, da raziskuje vaše telo z jezikom in prsti, prav tako vi ne zanemarite njegovih potreb. Kombinacija lubrikanta in pravega moškega dela čudeže.

lovepassion1

Filmi za odrasle

Ni skrivnost, da tudi ženske gledajo filme za odrasle. Pravzaprav jih rade gledajo. Ne glede na vaš status, samska ali v vezi, je lahko sobotni večer z dodatkom filmov za odrasle nadvse vroč. Pa še kakšen navdih boste dobile.lovepassion4

Pripomočki

Jih še nimate? Kmalu bo december in vašemu Božičku lahko naročite kakšno igračko
iz erotične trgovine. Za bolj zadržane svetujemo, da začnete z lisicami, ki burijo domišljijo in povečujejo občutek zaupanja.

“Quicke”

Imate odmor za kosilo? Presenetite partnerja in izkoristite pol ure za užitke v dvoje.

Pri vsem tem pa je pomembno, da uživate in ničesar ne počnete proti svoji volji. Pa ne pozabite na ustrezno zaščito.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam