fbpx

To so 4 prepričljivi znaki, da vas moški ne bo prevaral z drugo

Lifestyle, Odnosi, slider, Zanimivosti

Verjemite, obstajajo… Zvesti moški, moški, ki vas ne bi nikoli prizadeli, kaj šele prevarali. Spoznajte 4 lastnosti poštenega in iskrenega moškega! Ga imate doma?

Avtor: D. S.

Ponavadi ženske zlivamo na moške svoj bes in srd, kakšni da so, še posebej potem, ko smo bile razočarane v ljubezni. Toda vsaka palica ima dva konca in enaka pravila veljajo tako za moške kot ženske. Tako med enimi kot drugimi najdemo osebe z integriteto, osebe, katerih beseda velja in tehta kot čisto zlato, ter take, ki so pokvarjeni, pa spet one na sredini, iz katerih priložnost dela tatu.

Če ste s pravim moškim, to zagotovo čutite: med vama je zaupanje, obenem pa tudi vez brezpogojne ljubezni in občutka svobode. Brez svobode namreč ni ljubezni in tudi obratno drži. To pomeni, da med vama ni ljubosumja, strahu pred prevaro in prostora za dramo. Toda včasih nam ‘vrag’ ne da miru in neki glasek nas sprašuje: bi nas bil sposoben prevarati? Tu so 4 znaki, ki zanikajo to možnost – dokler je z  vami, vam bo zvest in boste edina ženska v njegovem življenju!

1. Nastopa z integriteto

Če je mož besede in nastopa z integriteto v vsem, česar se loti, potem nimate razloga za skrb, da ne bi to držalo tudi za vajino (ljubezensko) življenje. Zna sprejeti posledice svojih dejanj in se opravičiti za svoje napake ter skuša odpraviti to, kar vas je prizadelo.

2. Pove vam vse

Ali uživa v opisovanju svojega dne, vam rad pove vsako malenkost, ki se mu je zgodila, ne da bi ga bilo treba siliti k pogovoru ter vleči besede iz njega? Vam sam od sebe pove, kam gre, kje je bil in kaj je počel? Potem nimate razloga za skrb.

3. Še največ časa preživi – z vami

Ali pride po službi največkrat naravnost domov, ali rad preživlja svoj prosti čas z vami in to sam od sebe, ne da bi ga bilo treba prositi za to oziroma prepričevati? Ta moški se zaveda vrednosti vajinega razmerja, ničesar ne bo storil, kar bi ga lahko ogrozilo.

4. Vedno je zaposlen

Vedno zelo zaposleni moški, ki imajo veliko dela, so nadvse navezani na dom in partnerko ter njune otroke, kažejo povsem resne znanstvene raziskave. Seveda govorimo o moških, ki imajo res delo, ne o takih, ki lažejo, da ga imajo in jim je ‘služba’ izgovor, da jih ni doma.

Same boste vedele oziroma čutile, ali res dela ali ne, intuicija je vaše najmočnejše orožje. Če je med delovnim časom (tudi v času nadur) dostopen po telefonu ter z vami govori, kot ponavadi, potem se res nimate česa bati – opravka imate z odraslim, odgovornim in ljubečim moškim! Takim, kot si ga zaslužite.

 

Foto: Unsplash, Pexels, Pinterest, Relationship Rules

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam