fbpx

To so domovi slavnih in bogatih, mlajših od 30 let

Dekor, Uncategorized

Nikoli ni prepozno za delo v showbiznisu..

Kupiti hišo, še preden dopolnite 30 let z denarjem, ki ste ga zaslužili sami je velik dosežek, še posebej, če upoštevamo nekaj svojih vrstnikov, ki še vedno živijo v hiši svojih staršev. Te hiše vas bodo morda navdihnile, da bi začeli delati v showbiznisu. Nikoli ni prepozno! Poglejte si nekaj domov, o katerih lahko navadni smrtniki le sanjajo.

17.75 milijonov ameriških dolarjev vreden dvorec pevke Taylor Swift.

a1

Nekdanja hiša pevke Jessice Simspon in televizijse voditeljice Ellen DeGeneres, ki je vredna 6, 4 milijone ameriških dolarjev je sedaj dom igralke Jennifer Lawrence.

a2

Avstralska reperka je kupila nekdanji dom pevke Selene Gomez v vrednosti 3,45 milijona dolarjev. Iggy Azalea je kupila hišo s svojim fantom, košarkašom LA Lakersov, Nickom Youngom, znanim kot Swaggy P.

a3

Pevec in tekstopisec pesmi “Lock Out Of Heaven”, Bruno Mars ima delček raja v Kaliforniji, v vrednosti 6,8 milijonov ameriških dolarjev.

a4

Mati pošasti, Lady Gaga ima v Malibuju dom, ki je vreden 23 milijonov ameriških dolarjev. Naj omenimo, da njen dom vsebuje sedem kopalnic in bowling stezo.

a5

Sabo sebe lahko poimenuje “bad”, ampak Rihanna je bila razumljivo takšn, saj so se v njenem domu potikali zalezovalci in vlomilci, tako da ga je dala na trg za 14,995 milijonov dolarjev.

a6

Raper Drake je svoj dom, ki je vreden 7,7 milijonov dolarjev poimenoval v “Yolo Estate” kar pomeni “Živiš samo enkrat”. Ima precej razkošno dvorišče z bazenom, ki vključuje vodni slap in jamo v kateri ima veliko plazma televizijo.

a7

Pevec in model Calvin Klein perila, Justin Bieber ima kar šest-sobno prebivališče, s sedmimi kopalnicami na Beverly Hillsu v znani “Salad Spinner” hiši, za katero plačuje kar 59,000 ameriških zelencev na mesec.

a8

Novopečen angelček prestižne znamke perila Victoria’s Secret in zvezda priljubljene serije Keeping Up With The Kardashians, Kendall Jenner ima v lasti dvosobno stanovanje v Los Angelesu, ki je vredno 1,39 milijonov dolarjev. p.s: še vedno je najstnica.

a9

Foto: Elle Decor


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam