fbpx

To so glavni razlogi, zakaj še niste našli ljubezni svojega življenja

Odnosi

Medtem ko vaše prijateljice iz dneva v dan razkazujejo svoje zaročne in poročne prstane ter razlagajo, kako popoln je njihov dragi, si ne morete pomagati, da se ne bi vprašale: Kaj je narobe z mano? Si ne zaslužim sorodne duše?

Medtem ko vaše prijateljice iz dneva v dan razkazujejo svoje zaročne in poročne prstane ter razlagajo, kako popoln je njihov dragi, si ne morete pomagati, da se ne bi vprašale: Kaj je narobe z mano? Si ne zaslužim sorodne duše?

Na srečo vas lahko takoj potolažimo, da to ni res. Dejansko po dolgem času samskega življenja obstaja velika možnost, da ste razvili fobijo pred navezanostjo na drugo osebo. Svoboda in neodvisnost vam je bila preveč všeč, zato zdaj, ko čutite potrebo po partnerju in stabilni zvezi, mislite, da je z vami nekaj narobe in da se morate spremeniti.

Edino, kar morate spremeniti, je, da se morate odpreti novim priložnostim ter ljudem.

Spodnja dejstva kažejo na to, da imate fobijo pred zmenki in da je to glavni razlog, da ste še vedno samski.

Težko se vam je posvetiti

Medtem ko ste brez težav predani delu, vadbi in učenju tujega jezika, se vam zdi posvečanje drugi osebi omejitev lastne svobode. Ni nujno, da je tako. Vi sami določate, koliko sebe boste dali v zvezo in na kakšen način, pomembno je le, da najdete osebo, ki ji odgovarja vaš tempo življenja.

Vedno padete na napačnega moškega

Raziskave so pokazale, da mnoge ženske padajo na slabe moške in ženskarje zaradi strahu pred zvezo. Naslednjič takim moškim recite NE in se ozrite po staromodnih romantikih.

Bojite se, da vas bo zapustil

Žal je to posledica preteklosti. Kar pa morate razumeti, je, da na tem svetu ne obstajata dve isti osebi in da je včasih vredno tvegati, tudi, če je najslabši rezultat zlomljeno srce.

Mislite, da ste oseba, ki ni za zveze

To je pogosto posledica negotovosti in pomanjkanje zaupanja. Očitno čutite, da drugi osebi nimate česa dati, kar ni res. Če pa je to res, potem bi morali najprej delati na sebi in se šele nato lotiti resne romantike.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam