fbpx

6 idealnih manikur za kratke nohte!

Lepota, trend

Veliko žensk sanja o dolgih in urejenih nohtih, ki bi jih lahko okrasile ali obarvale na želeni način. Žal so za mnoge od nas dolgi nohti samo sanje, a tudi kratki nohti si zaslužijo trendovsko manikuro!

Prefinjena manikura na popolnih, negovanih, špičasto zašiljenih ali zaobljeno oziroma kvadratasto popiljenih nohtih. Nohti, ki jih vsi opazijo in ob katerih opazovalci dobijo občutek, da se dotični dami ni treba preveč naprezati v življenju, kaj šele čistiti ‘fug’ v kopalnici… Nohti, ki izdajajo popolno zdravje!

Toda resničnost je največkrat povsem drugačna: zaradi številnih gospodinjskih opravil in dela tako za tipkovnico, kot z otroki ali okoli hiše imamo ženske pogosto tanke in krhke nohte, ki se cepijo in kljub kupovanju ter uporabi različnih sredstev za nego in krepitev nohtov zlepa nočejo zrasti do tako želene (daljše) dolžine. Včasih nohti nočejo hitro in trdno rasti tudi zaradi obolenj ščitnice ali podobnih zdravstvenih težav.

Prištejmo k temu še dejstvo, da smo velikokrat pod pritiskom in zato nevede in nehote grizemo nohte kot kakšne najstnice. Grizenje nohtov je žal tudi med odraslimi ženskami pogosta navada! Ker si številne ne moremo privoščiti nenehnega urejanja nohtov v salonu in geliranih umetnih dolgih nohtov, ki jih je treba redno obnavljati (bodisi zaradi časovne ali denarne stiske), smo vam pripravili nasvete, kako lahko kljub kratkim nohotm dajete lep, trendovski in urejen videz.

Ne bo vam več treba skrivati prstov pod oblačili, tu so rešitve za vas, pa če ste ljubiteljica ‘nude’ videza ali močnih barv na nohtih! Vseeno pa svetujemo, da – čeprav se sliši kot misija nemogoče – še naprej uporabljate tako utrjevalce za krhke nohte, kot pospeševalce rasti nohtov in nego za obnohtno kožico.

Sčasoma se bo rezultat zanesljivo pokazal, nohti pa bodo v vsakem primeru bolj zdravi – na videz in tudi zares. Pred vami je tako 6 tipov manikur, ki si jih lahko privščite kljub kratkim nohtom.

# Manikura v nevtralnih barvah

# Klasična manikura v rdečem

# Večbarvna manikura

# Pastelna manikura

# Klasična manikura z dodatkom bleščic ali biserov

# Avantgardni ‘nail art’ – umetnost na nohtih


@nailplace.manicure

D. S.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam