fbpx

To so najbolj skopuški horoskopski znaki!

Lifestyle

Nihče nima rad oseb, ki so trmaste glede porabe denarja. Niso radodarni in celo sebe bi prikrajšale za užitke.

Takšni ljudje v družbi vedno gledajo, kako bi se izmaknili plačevanju večerje ali pijače, zato se jih ljudje izogibajo. To so najbolj skopuški astrološki znaki:

Bik

Biki so znani po svojih očarljivih in nepremagljivih osebnostih, zaradi katerih so vedno obkroženi s prijatelji in veliko družbo. Zaradi tega Biki zelo radi izkoriščajo svojo priljubljenost. Namesto da bi zapravili denar, se radi družijo z ljudmi, ki jim bodo ob odhodu vedno plačali vse.

Kozorog

Svojih stroškov se zelo zavedajo in so pri njih zelo previdni. Kozorogi radi gledajo svoj denar in zato varčujejo. Zato ne bodo imeli velikih stroškov, da bi zadovoljili druge. Če že morajo kupiti darilo, bodo našli najcenejšega in če nekaj plačajo, bodo na to večno spominjali.

Devica

Device ne pazijo le na svoje zapravljanje in varčevanje, ampak rade kritizirajo druge ljudi in njihove previsoke stroške. Zato vedno skrbijo za svoje finance, ljudje okoli njih pa se bodo tej temi rajši izogibali.

Lev

Levi imajo radi vse, kar je zastonj in radi dobijo vse zastonj. Vega pa ni mogoče dobiti brezplačno, zato skupaj zbrati čim več kuponov, popustov in daril. Vedno jih privlačijo popusti in razprodaje v trgovinah. Pogosto kupujejo tisto, kar ne potrebujejo, ampak kupijo zato, ker je v akciji.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam