fbpx

To so največji make – up trendi, ki nas čakajo v 2019

Lepota, Novice

Tedni mode so najboljši pokazatelji prihajajočih trendov.

Večina tistih, ki ličila uporabljajo, bi se strinjali, da se njihova tehnika ličenja največkrat ne spreminja. V času srednje šole se začenjajo različna eksperimentiranja, ki se v manjšem obsegu nadaljujejo v dvajseta leta, medtem ko v tridesetih že vemo, kaj našemu obrazu najbolje pristaja.

Kljub temu pa radi preverjamo, kakšni trendi so trenutno najbolj popularni in kakšni se napovedujejo za prihajajoče leto. In medtem ko nihče ne more zanesljivo potrditi, kateri bodo prevladovali, se sami lahko orientiramo po enem izmed glavnih pokazateljev – tedni mode. Videzi, ki jih opazujemo na modnih pistah, imajo velike možnosti, da bodo postali zaželeni tudi med širšim občinstvom.

S pogledom na pretekle tedne mode smo izluščili glavne make – upa trende za prihajajočo sezono.

Eyeliner, ki kliče po igri

Če je kdo slučajno pomislil, ne govorimo o črni barvi! Vsaj ne o tisti klasični. V ospredju bodo barvni ter bleščeči eyelinerji, ki jih nanašamo v nenavadnih oblikah ali pa jih uporabljamo v različnih barvah, kot na primer črno in belo.

Klasični svinčnik za oči

Vsem dobro poznana poteza s svinčnikom preko spodje veke, ki naš pogled naredi bolj izražen. Modne hiše napovedujejo veliko vrnitev črnega svinčnika s prostorom za eksperimentiranje. Črto lahko potegnete pod celo veko ali pa samo v notranjih ali zunanjih kotičkih. Obrobite lahko tudi cele oči z zeleno ali oranžno barvo.

Šminka v oranžni barvi

Za vse tiste, ki so se nasitile klasične rdeče šminke, ne bi pa je zamenjale z bolj umirjenimi toni predlagamo, da razmislijo o oranžni barvi, ali vsaj rdeči barvi s oranžnimi toni. Ob uporabi take šminke je lahko ostali make – up zelo minimalen, kljub temu pa boste videti sveži in prefinjeni.

Močne senčke za oči

Močne barve so navadno rezervirane za poletne mesece, glede na videno na modnih pistah, pa se pravila očitno spreminjajo. Prihodnje leto se bodo nosile kombinacije ene ali več barv, oči pa lahko še dodatno poudarite s svinčnikom ali eyelinerjem.

Foto: Imaxtree


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam