fbpx

To ZDAJ zahteva Meghan Markle!

Znani

Meghan Markle zahteva, da se biografija o življenju s princem Harryjem objavi čim prej, saj verjame, da bo knjiga dosegla rekordno prodajo.

Prihajajoča knjiga z naslovom Iskanje svobode: Harry, Meghan in ustvarjanje moderne kraljeve družine, ki sta jo spisala novinarja Omid Scobie in Carolyn Durand naj bi bila izdana 11. avgusta.

Vendar 38-letna Meghan vztraja, da se knjiga izda čim prej.  Njen prijetelj je ob tem povedal:

»Če bi bilo po Meghanino, bi bila knjiga izdana že jutri, namesto, da se nanjo čaka še mesece.«

»Pravi, da bo knjiga postavila svetovni rekord v branosti in da bo tako svetu pokazala, zakaj jima s Harryjem ni ostalo nič drugega, kot da zapustita kraljevo družino. Želi tudi, da bralci razumejo, da njeno življenje ni pravljica, da vidijo pristno Meghan, ki želi podreti tabu, da je zahtevna diva,«

je še dodal.

Kljub svojim mega bogatim prijateljem in visokim življenjskim slogom želi Meghan obupno razbiti podobo zahtevne dive, ki je bila v iskanju slave in moči nesramna do kraljeve družine in uslužbencev.

»Dejala je, da bo ta knjiga razbremenila njo in Harryja ter da bodo ljudje videli njeno ranljivo stran, kar knjiga opiše zelo podrobno. Mislim, da Meghan želi, da se ljudem zasmili ali da imajo do vsega kar se ji je zgodilo razumevanje in da zanjo življenje ni bila nobena pravljica,«

je zaključil njen prijatelj.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam