fbpx

Tom Ford se umika z modnih pist

Moda, Novice

Znani modni oblikovalec se je odločil, da na londonskih tednih mode ne bo več sodeloval.

Zdi se, da modni svet počasi koraka v novo smer. Modni oblikovalci se, en za drugim, odločajo, da ne bodo več ostajali del utečenih praks in se zatekajo k alternativnim načinom promoviranja svojih kolekcij. Zadnji, ki se je odločil, da svoje kolekcije ne bo več predstavljal na največjih tednih mode, ki potekajo v New Yorku, Milanu, Parizu in Londonu, je Tom Ford. Legandarni modni oblikovalec je najavil, da bo svojo kolekcijo za pomlad 2016 predstavil na malem in intimnem dogodku, kamor bo povabil samo najboljše modne urednike, novinarje in kupce.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 17: Tom Ford walks the runway at the TOM FORD show at The Lindley Hall during London Fashion Week AW14  on February 17, 2014 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage)

Oblikovalec je s odpovedjo svoje, vedno zelo obiskane,  modne revije ženske in moške kolekcije, na jesenskem tednu mode v Londonu prihodnje leto, izrazil svojo podporu organizaciji CFDA, ki želi v svet mode uvesti spremembe.  Tom Ford je pojasnil, da se predstavitve oblačil in trendov spreminjajo, zato se je tudi sam usmeril na neformalne in intimne predstavitve kolekcij, kjer lahko izbranim gostom predstavlja svoje aktualne kolekcije.
Foto: Vogue, Pinterest

Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam