fbpx

Tom Hanks: Moja pravila za 31 let dolg in srečen zakon!

Znani

»Ta ženska me ljubi, ko sem debel ali suh. Ljubi me, ko sem plešast in ko imam lase. Ta ženska me ljubi, to čutim. Zato sem srečen moški!«

Igralec Tom Hanks je srečno poročen z eno leto mlajšo igralsko kolegico Rito Wilson. Dvakratni oskarjevec meni, da je spodnjih šest dejstev ključnega pomena za dolgo in uspešno zvezo.

1. Ne poročite se pred tridesetim!

Tom in Rita sta se spoznala med snemanjem filma Prostovoljci, leta 1985, kjer sta igrala zaljubljeni par. Tom je bil že poročen in imel dva otroka, Rita pa je bila zaročena. Bila je ljubezen na prvi pogled in igralca sta se skrivaj dobivala tri leta, nato pa se je Tom ločil in zaprosil Rito.

Igralec danes priznava, da je v prvi zakon vstopil impulzivno, saj je bil mlad in ni razmišljal. Preden se poročite, dobro razmislite in se zavestno odločite, ali je oseba prava.

»Ne poročite se pred tridesetim letom«, pravi igralec.

2. Spoznajte svojega partnerja in mu pridite naproti

Tom Hanks je po veroizpovedi katolik, Rita pa ima grške korenine in je pripadnica pravoslavne cerkve. Ker je Tom vedel, koliko Riti pomeni cerkev in vera, se je odločil spremeniti veroizpoved.

»Žrtvoval sem se za svojo ženo. Rita ima grške korenine in je pravoslavne vere, medtem ko sem bil jaz katolik. Ker spoštujem njeno družino, sem se odločil, da spremenim veroizpoved«,  je na razložil Tom.

3. Podpirajta drug drugega!

V letih, ki sta jih preživela skupaj, je par doživel veliko, vedno sta se podpirala. Leta 1994, ko je Tom dobil svojega prvega oskarja, se je javno zahvalil svoji ženi:

»Tu sem, zahvaljujoč svoji ženi, ki mi vsak dan pokaže, kaj pomeni ljubezen!«

Leta 2015 je Rita razkrila, da ima raka na dojki. Priznala je, da se je bala, kako bo njen mož doživljal bolezen in kako bo ta vplivala na njun zakon. Vsi njeni strahovi so bili neupravičeni, saj se je Tom ves čas trudil, da je ženi izkazoval čim več ljubezni in podpore.  

»Vse, kar lahko storim, je, da se globoko poklonim svoji ženi za njen ogromni pogum,« je takrat povedal Tom.

K sreči je Rita bolezen uspešno premagala, brez kemoterapije!

4. Naredite majhne, ​​lepe stvari za svojega partnerja!

Tom in Rita veliko potujeta, obiskala sta veliko mest in krajev. Rita vedno spremlja Toma na poslovnih potovanjih in med snemanji. Še vedno, po vseh letih zakona pa drug drugega osrečujeta z majhnimi, lepimi pozornostmi.

»Moja žena je moja ljubica. Povezana sva na način, ki presega besede žena, dekle ali mama. Ne predstavljam si življenja brez nje. Pogosto ji puščam sporočila na telefonu ali nekje v kuhinji. Zaželim ji lep dan ali kaj podobnega. Pišem ji sporočila na pisalnem stroju, ki jih zbiram – za zdaj jih imam približno sto. Kadar je ni ob meni, ji pošljem slike hrane, ljudi, ki jih spoznam ali kakšne zanimivosti. Mislim, da ji je to všeč,«, je razkril Tom.

5. Ljubite svojega moža / ženo ne glede na vse!

»Ta ženska me ljubi, ko sem debel ali suh. Ljubi me, ko sem plešast in ko imam lase. Ta ženska me ljubi, to čutim. Zato sem srečen moški!«  

6. Najpomembnejše pa je najti pravo osebo

Novinarji Toma pogosto vprašajo, v čem je skrivnost njegovega srečnega zakona. On pa se nasmeje in pravi:

»Skrivnost je v tem, da sem poročen s pravo žensko. Imel sem srečo, da sem se poročil z ljubko Rito Wilson. Sem najsrečnejši moški na svetu!«

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam