fbpx

Top 4 darila zanj

Dekor, Prva stran

Trik ni v visoki ceni darila, ampak izvirnosti!

Moška darila so za ženske pogosto precejšnja uganka iz dveh razlogov; najprej so z željami (vsaj ponavadi) bolj skromni kot ženske, v smislu »saj imam 3 majice in dvojne hlače,« po drugi strani pa jim zadišijo tehnološke igračke, ki se z našo denarnico žal ne razumejo najbolje. Za vas imamo nekaj izvrnih idej, od tistih za nekaj evrov, do malce dražjih idej.

1. BUDGET: ZELO POCENI, JELENČKI

 Trik ni v visoki ceni darila, ampak izvirnosti! Za le nekaj evrov lahko ustvarite zabavno darilo. Na vsako pivo v gajbici nalepite prikupne rogove, nosove in oči. Z to darilo porabite le 10 minut. Pri moškem spolu pa s pivom ne morete zgrešiti.

9e4d2b747ced2291b17fa29cfc55eda82. BUDGET: POCENI, MOVIE NIGHT POSODICA

Tematsko obarvana posodica za filmski večer je zagotovo dobra ideja, saj tako vaš dragi preživi večer s filmom in vami. V najbližnjem kinu povprašajte po posodici za kokice ali doma vzemite košarico, napolnite pa jo z naslednjimi stvarmi: koruzo za pokovko, dvdjem z dobrim filmom, 2 flaškami pijače, prtički in sladkarijami.  Seveda ste lahko izvirni in dodate še svoje zamislice. Prepričani smo, da mu bo darilo všeč!

gallery-1477757783-clx0910066b-2

3. BUDGET: SREDNJE, STOJALO ZA VINO V OBLIKI VRVI

Na spletni strani Izvirne dekoracije smo našli stojalo za vino v obliki vrvi, duhovito dekoracijo jedilne mize ob gostitvi večerje. Stojalo za vino deluje na principu uravnoteženja, zato izgleda, kot bi steklenica lebdela v zraku, v resnici pa je dobro pričvrstena na vrv, ki drži steklenico na svojem mestu. Nam je všeč! Stane dobrih 27 evrov.

z-stojalo-4

4. BUDGET: DRAŽJI FOTO PRINTER ZA TELEFON

 8

Ste vedeli, da obstajajo prenosni foto tiskalniki, ki vam iz telefona takoj sprintajo fotografijo kot pri polaroidu? Cena se giblje okoli sto evrov, mi pa smo nad napravico navdušeni! Objavljeno na Instagram, shranjeno v žep! Našli smo jih na Amazonu, Ceneje.si in Mimovrste.

Upamo, da smo vam z idejami pomagali in bo obdarovanje malce lažje! Spremljajte nas v decembru, saj bomo objavljali še več idej za obdarovanja!

Vir fotografij: Google, Izvirnedekoracije.com, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam