fbpx

Top 6 jesenskih kombinacij slovenskih blogerk!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Potrebujete idejo?

Naravnost obožujem opazovanje ljudi. Usedem se na leseno klopco in iz podob mimoidočih sestavim cele zgodbe. Kam drvi gospa v zelenem plašču, koga ima rad gospodič, ki je ravno zavil izza ovinka itd. Tako dobim tudi kakšen modni namig, ki jih ni nikoli dovolj! Mnogokrat pa me iz jutranje zadrege, kaj obleči, spravijo tudi naše modne poznavalke, slovenske blogerke. To jesen so se potrudile in za nas sestavile izvirne modne kombinacije, ki olajšajo težke odločitve pred omaro. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih oprav. Ena modna ideja na dan, odžene zamudo stran, kajne?

1. Ana Žnidaršič

Na Aninem blogu nas je navdušila njena jesenska objava, kjer je elegantno oblekico kombinirala s športnimi supergami. Odlično, pet! Slediš ji lahko tudi na njem Instagramu.

2. Maša Črešnik

Pariška kombinacija sive baretke in krila, ki bi ga Maši z veseljem takoj ukradli iz omare. Kombinacija je primerna tako za delovno okolje kot večerni zmenek! Slediš ji lahko na njenem blogu in Instagramu.

3. Alicia Simonič

Alicia nas je prevzela s prelepimi fotografijami in izvirnimi kombinacijami oblačenja. Zagotovo ji bomo ukradli idejo rumene majčke in plašča v kamelji barvi! Poišči jo na njenem blogu in Instagramu.

4. Ajda Sitar

Jesenska cvetlična obleka je trend, s katerim ne morete zgrešiti in tega se zaveda tudi Ajda Sitar! Vemo, da te zanima kje je kupila tale plašček, zato skoči na njen blog in Instagram.

5. Lara Begič

Vau! Zaljubili smo se v škorenjčke, Lara pa je dokazala, da ima modo v malem prstu. Spremljaj jo na na njenem blogu, zagotvo pa ti bo všeč tudi njen Instagram.

6.  Anastasija Kajba

Popolna modna enačba, ki jo fotografinja in blogerka obvlada: Dolga cvetlična obleka z rokerskim pridihom! Skoči še na njen blog, ki kar poka od ustvarjalnosti! Tukaj je še njen Instagram.

Upamo, da smo vas opremili z novimi modnimi idejami in najljubšimi blogerskimi stranmi!

Vir fotografij: osebni arhivi blogerk, blogi


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam