fbpx

Top modni izbor za hladne dni: plisirano krilo

Moda, nasvet, trend, Ženska moda

Če se boste odločile samo za eno krilo v tem slogu, naj bo midi dolžine in v barvi draguljev s kovinskim odsevom. Stilirajte ga na škornje in topel pulover!

Nekje iz preteklosti so se v naš modni vsakdan pritihotapili zanimivi modni trendi, denimo črne zvonaste in ‘skinny’ hlače ter plisirano krilo, ki ga lahko stiliramo na veliko načinov.

Plisirano krilo do meč ali midi dolžine se je pred leti diskretno vrnilo na modno sceno in osvojilo najprej naše poletne garderobe v urbani kombinaciji s športnimi teniskami in nato še srca. Zdaj se jim ne moremo in ne znamo več odreči. Le zakaj bi se jim zgolj zato, ker je zunaj mraz?

Tako je plise krilo postalo reden modni kos, vključen v kolekcije high-street znamk, vsako sezono nas presenetijo nepričakovani materiali ali barve na njem. Ljubiteljice mode se ga ne naveličajo, najboljši primer za to je npr. Victoria Beckham, ki ga nadvse rada nosi in kombinira z visokimi petami ter ohlapnim in udobnim puloverjem ali z visokimi škornji.

Še posebej v kombinaciji s škornji je plisirano krilo must-have oblačilo tudi v zimi 2019. Zgornji del, ki ga boste oblekle k plisiranemu krilu, je lahko malce bolj romantičnega videza. Zraven oziroma čez se bodo najlepše podali pleteni puloverji različnih krojev in debeline.

View this post on Instagram

Cosy @iris_von_arnim #ivagirls #libra #irisvonarnim

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Če boste kupile samo eno krilo v tem slogu, se odločite za midi dolžino, medtem ko je lahko rob krila asimetrično krojen, v tem primeru ga stilirajte z daljšim suknjičem in škornji, ki imajo zaključek na kovinsko konico.

View this post on Instagram

Favorite color combo atm ??

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

V sezoni jesen-zima 2018/19 smo priča plise krilom v barvi dragega kamna s kovinskim odsevom. V kolikor se odločite za to varianto, naj vas ne preseneti, če vas bodo modni street style fotografi prosili, da se za nekaj minut ustavite in jim pozirate.

Da je lahko plisirano krilo, kot smo ga predlagali zgoraj, izjemno atraktivno in zares praktično tudi za kombiniranje, vas bodo prepričale fotografije z Instagrama.

D. S.

Foto: Instagram, Amongothethings.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam