fbpx

Torba, ki se bo nedvomno znašla na vašem seznamu želja!

Moda

Torbe so, brez razmišljanja, detajl, ki lahko celotnem outfitu podari zanimiv in drugačen videz, pa tudi glede uporabnosti so nepogrešljivi dodatki.

Tokrat smo naleteli na zanimivo torbo znamke Carolina Santo Domingo, za katero smo prepričani, da bo vzbudila zanimanje vseh oboževalk posebnih modnih dodatkov. Med trendseterkami je že navdušila Olivio Culpo, Emily Ratajkowski in Evo Chen.

View this post on Instagram

Shearling for winter @netaporter

A post shared by Carolina Santo Domingo (@carolina.santo.domingo) on

Model Corallina je cross body model, ki je na voljo v »puhasti« izdaji, ki je izdelana iz jagnječje volne, zaradi česar je izjemno mehka in udobna za nošenje.

Idealna je za dnevne priložnosti, kadar želite narediti vtis in ustvariti šik romantični outfit. Ker je torba zelo topla, je primerna za nizke temperature.

View this post on Instagram

@modedamour in the shearling Corallina bag

A post shared by Carolina Santo Domingo (@carolina.santo.domingo) on

Čeprav to torbo največkrat vidimo v dnevnih kombinacijah, pa ni izključeno, da je ne bi nosili tudi za večerne priložnosti, saj je model na voljo tudi (poleg v bež) v črni barvi.

Črna torba je odlična za večerne minimalistične in stroge obleke, ki jim o na eleganten in prefinjen način dodala pridih modne igrivosti.

Poleg tega, da je torba sama po sebi zelo posebna in specifična, ji lahko dodate tudi lasten pridih. Najlažje to storite tako, da okoli ročaja ovijete šal ali rutico. Tako boste dobili povsem nov kos, ki ne bo ostal neopažen.

Ker smo v obdobju popustov, torbo lahko na spletni strani kupite s 50 odstotnim popustom.

Foto: Instagram, carolinasantodomingo.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam