fbpx

Torbe Cambridge Satchel Company tudi v Sloveniji

Moda, Ženska moda

Najbolj vroč modni dodatek na svetu so trenutno torbice The Cambridge Satchel. Svetovni modni hit, ki ga je ustvarila angleška gospodinja Julie Deane.

cambridge

Najbolj vroč modni dodatek na svetu so trenutno zagotovo torbice The Cambridge Satchel. Svetovno modni hit, ki ga je ustvarila 45-letna angleška gospodinja Julie Deane. Njena zgodba se je začela s pomočjo svoje mame kar v domači kuhinji leta 2008 s proračunom v višini 600 funtov.

cambridge

To je eno od tistih podjetij, ki se je začelo iz nuje, saj je Julie potrebovala denar za šolnino, ki pa je znašala 12.000 funtov. Denar je potrebovala za svojo hčerko, ki je bila tarča nasilja na javni šoli in jo je želela prepisati na zasebno šolo. To je bil tudi povod, da je Julie ustvarila svoje podjetje.

cambridge

Začela je s 600 funti proračuna. Vsi so se ji posmehovali, saj niso verjeli, da ji bo uspelo. Vse kar je potrebovala je našla preko spleta. Od proizvajalcev torbic, proizvajalcev usnja, dobaviteljev usnja. Začela je na izdelavi prototipa tradicionalne torbe, ki jo je tudi sama nosila kot šolarka. Dve noči se je mučila s postavitvijo svoje spletne strani, tretjo noč pa ji je uspelo. Ko je imala fotografije torb na svoji spletni strani je dosegla svoje.

cambridge

Sprva je začela prodajati kostanjevo rjave in črne torbe. Nekaj njenih strank ji je omenilo da obstajajo na spletu tudi modne blogerke, ki prosijo za brezplačen vzorec v zameno za dobro reklamo na njihovih blogih in medijih, vendar jim Julie ni uspela ugoditi, saj je zbirala denar za šolnino, tako da jim je pošiljala slike torb. Naprej je nadaljevala z rdečo in mornarsko modro barvo, ki sta ji povečali zaslužek, tako se je odločila da bo nadaljevala z izdelovanjem barvnih torb.

torba

Sodelovala in delala je z modnimi blogerkami in te so širile govorice o torbah vse do točke da so pristale na tednu mode v New yorku. To je bila velika prelomnica, saj je bila tam Julie resnično opažena. Kasneje je svoje torbe predstavila tudi na tednu mode v Londonu, kjer jo je opazila lastnica ljubljanske trgovine Brodnik, Ana Marija Brodnik Duhovnik, in se odločila, da jih pripelje v Slovenijo. Danes lahko njene torbice kupimo tudi v Ljubljani, na predstavitvi za medije je ob njih pozirala manekenka, modna blogerka in po novem naše novo #instadekle Anela Šabanagić.

camridge

Julie je v zahvalo modnim blogerjem v centru Londona odprla hišo v kateri lahko vsi modni blogerji sveta v miru in udobju pišejo svoje bloge.

cambridge

Vpliven modni magazin Drapers je letos Julie Deane uvrstil med 100 najbolj vplivnih ljudi v svetu mode – skupaj z Stello McCartney in Kate Middleton. Njene torbice The Cambridge Satchel, ki jih danes prodajajo v najbolj prestižnih blagovnicah po svetu, so dobile naziv najboljši modni produkt leta 2012. Dnevno njeno podjetje izdela kar 900 torbic, kar pa še vedno ni dovolj za vse naročilnice, ki jih ima.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam