fbpx

Torbica, ki je bila hit leta 2000, se vrača skozi velika vrata!

Moda, Novice

Zadnji dokaz, da se moda vedno vrača, je Diorjeva Saddle Bag torbica, ki so jo predstavili leta 2000, pod modnim vodstvom enfant terribla, Johna Galliana. Danes, 18. let kasneje pa je ponovno obnorela modne influencerke.

Ste že slišali za rek, da se modna vedno znova vrača? Zadnji dokaz, da ta trditev še kako drži, je Dior Saddle Bag torbica, ki jo je hiša prvič predstavila leta 2000, pod modnim vodstvom enfant terribla, Johna Galliana. O njej so sanjale številne modne navdušenke, nosile pa so jo zvezdnice, kot so Sarah Jessica Parker, Beyonce in mnoge druge.

 

Torbica je v obliki sedla s podpisom in logotipom hiše Dior in je po mnenju trenutne kreativne direktorice Marie Grazie Chiuri, ena izmed najbolj praktičnih torbic, zato se je odločila, da jo ponovno lansira na trg.

Maria Grazia je za predstavitev ujela pravi trenutek, saj se je trend logomanije z začetka tega tisočletja ponovno vrnil v velikem slogu.

Da je ta modna poteza še kako uspešna, dokazujejo številne modne influencerke, ki so jo kupile (ali dobile) v prvi priložnosti.

Every girl needs the iconic #DiorSaddle bag in their life! ✨@dior

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Wearing @tularosalabel @revolve #revolvesummer #DiorSaddle

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Kaj pa cena?

Glede na dejstvo, da Dior Saddle Bag prihaja iz ene najbolj prestižnih hiš na svetu, je njena cena daleč od dostopne.

Odvisna je seveda od velikosti torbice, materiala in barve, giblje pa se med 2.000 in 7.500 evri, prepričani pa smo, da se bodo veliko ugodnejši modeli kmalu znašli na policah high-street modnih znamk.

 

Foto: Dior, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam