fbpx

Torbica leta: Bi jo dali na božični seznam želja?

Moda

The Pouch bo zagotovo vpisana v zgodovino mode.

Pred nekaj več kot letom je bil Daniel Lee imenovan za kreativnega direktorja modne hiše Bottega Veneta in ni zapravljal veliko časa, da je s svojimi kreacijami osvojil številne modne navdušenke po celem svetu. Mnogi so njegove dizajne primerjali z modeli francoske prestižne hiše Celine, v času glavne oblikovalke Phoebe Philo.

V zelo kratkem času je Daniel zasnoval več must-have kosov, med katerimi je najbolj priljubljena oversized clutch torbica, ki je bila glavna zvezda prve Instagramove objave v sredini februarja.

V tem času je kreativni direktor predstavil tudi svojo prvo kolekcijo za Bottega Veneto na milanskem tednu mode, kjer je v središče postavil prevelike plašče in robustno obutev.

Kljub temu pa se zdi, da je vso pozornost požela clutch torbica, saj se je znašla v omarah številnih modnih insajderk, kot so Penille Teisbaek, Elin Kling in Natasha Goldenberg.

Dodatni prah okoli tega preprostega in elegantnega modela je dvignila soustanoviteljica revije Self Service Sizanne Koller, ki je fotografijo torbice z imenom The Pouch in čevljev s podpisom Balenciage označila s heštegom #MyHandBagAteMyShoes in izzvala globalni trend na družbenem omrežju Instagram.

Za razliko od drugih modnih dodatkov, ki jih ponujajo v drugih modnih hišah, je skrivnost privlačnosti v tem, da je to minimalistični dizajn, ki se bo zagotovo uprl zobu časa. In prav taki modeli se imenujejo it torbice.

Bottegina The Pouch torbica je tako na dobri poti, da postane to, kar je bila lani Diorjeva Saddle Bag, v njeno prid pa govori tudi dejstvo, da je bil prav ta model na jesenskih tednih mode najbolj priljubljen modni dodatek.

Pravzaprav so trendseterke Linda Tol, Loulou de Saison in Erika Boldrin te oversized clutch torbice kupile v več različnih barvah. To pa je jasen znak oblikovalski ekipi Bottega Venete, da v najkrajšem možnem času predstavijo nove različice torbe, kar so seveda tudi storili.

Največja novost novega modela torbice (pred nekaj meseci je bil predstavljen model z imenom The Pouch 20) je njena velikost.

Z manjšo različico zdaj že ikoničnega dizajna, nova torbica pridobiva še tanek usnjen pašček, da ga lahko nosite kot crossbody model, poleg gladkega usnja pa je na voljo tudi v prepletenem usnju, ki je zaščitni znak Bottega Venete. Cene se, seveda glede na velikost in material, gibljejo med 980 evri in 2.300 evri.

Sodeč po street style fotografijah in objavah Instagramovih deklet, ki se že hvalijo s svojim ulovom, so najbolj priljubljeni modeli v karamelni barvi. Ta večni in nosljivi modni dodatek bo zagotovo vpisan v zgodovino mode in če je na vašem seznamu želja, ne odlašajte z nakupom, saj v spletni trgovini modne hiše izginja s svetlobno hitrostjo.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam