fbpx

Torbice in nakit, ki so obnoreli svet

Moda, Novice

Michela Panero je svojo umetniško pot začela v poznih osemdesetih letih prejšnjega stoletja v New Yorku, kjer je eksperimentirala na različnih umetniških področjih, po vrnitvi v rodno Italijo pa se je popolnoma posvetila modi in tu se začne čudovita oblikovalska zgodba.

Po desetih letih sodelovanja z različnimi modnimi hišami v Milanu, leta 2009 Michela začne ustvarjati svojo lastno kolekcijo nakita. Rosantica je umetniško sožitje rimske in grške tradicije, skozi katero se pretakajo moderne oblike in trendi.

Od samega vstopa na modno sceno je Rosantica pritegnila pozornost vodilnih modnih trgovin in spletnih trgovin. Sama prodajalna se nahaja v Milanu in je opremljena v antičnem slogu, da bi obiskovalci doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Poleg nakita Michela v prodajalni ponuja tudi torbice.

Največja posebnost te modne znamke je, da je vse izdelano ročno, pomeni, da ni vključenih nobenih strojev, niti množične proizvodnje. Vsakemu kosu je posvečena maksimalna pozornost in pazljivost, pri detajlih pa oblikovalka ničesar ne prepušča naključju.

Vsak kos je zapakiran v ročno izdelano embalažo, ki je tako kot sami kosi, zelo edinstvena.
Dve združeni epohi delujeta fantastično, rezultat pa je eleganten in prefinjen videz, ki ustvarja edinstvene skulpture in kose, ki se nikoli ne ponavljajo. Poleg vsega, so tu še svileni vintage potiski in pisane tkanine, zaradi katerih je Rosantica resnično posebna.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam