fbpx

Torbice, ki so osvojile modno sceno!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

»It« torbice letošnje sezone

Torbice so najljubši modni dodatek mnogih žensk. Ne glede na sezono v kateri smo in kateri trendi prevladujejo, torbica vedno prinaša neustavljivo mešanico praktičnosti in okrasja. Poleg tega, da se v njej skrivajo stvari, ki jih vedno želimo imeti pri roki, je torbica hkrati modni dodatek, ki lahko vsako kombinacijo spremeni v trenutku. Medtem ko klasične torbice prinašajo dotik elegance vsaki, tudi najbolj sproščeni kombinaciji, bodo pisane torbice, okrašene s trendovskimi detajli in vzorci, obudile še tako preproste obleke v nevtralnih barvah.

»It« torbice letošnje sezone

Modne hiše v svojih kolekcijah ne predstavljajo več samo trendovska oblačila, ampak tudi modne dodatke, zato so oči modnih ljubiteljic in poznavalk, uprte prav v torbice. Že nekaj mesecev je dovolj, da določeni modeli torbic iz modnih pist najdejo pot v omare trendseterk in na sezname najbolj zaželenih modnih dodatkov. Poletje je bilo tako zaznamovano s pletenimi torbicami, kljub temu pa smo že v toplih mesecih opazili modele, katerih čas popularnosti šele prihaja.

Od majhnih, praktičnih trendovskih torbic, do inovativnih torbic za vsakodnevne priložnosti, smo za vas poiskali nekaj torbic znanih modnih hiš, ki že osvajajo modni svet.

Simon Miller Bonsai

Simon Miller Bonsai torbica je že osvojila številne modne navdušenke s svojo inovativno obliko. Elegantna torbica v obliki valja dajejo poseben pečat kovinski ročaji v obliki kroga. Poleg klasične črne, bele in rjave barve, lahko torbico kupite še v razkošni temno rožnati.

Loewe Puzzle Bag

Eden izmed nepričakovanih hitov je Loewe Puzzle torbica. Kvadratni model krasijo poševni šivi, ki dodajajo zanimiv videz. Čeprav se nam zdi torbica majhna, jo krasi čaroben Mary Poppins učinek, saj je v njej dovolj prostora za vse drobnarije, ki jih vedno nosimo s seboj.

Gucci Soho Disco Bag

Vsakih nekaj sezon kakšna Guccijeva torbica osvoji modni svet in zadnja v nizu je preprosta torbica Soho Disco. Na majhni torbici so edini poudarjeni deli šivi v obliki Guccijevega logotipa. Čeprav logotip pokriva celoten sprednji del, je še vedno dovolj dostojna, da ustreza vsakemu outfitu.

Chloe Faye

Tako kot Gucci je tudi Chloe znana po nekaterih najbolj zaželenih modelih prestižnih torbic. Tako kot oblačila, imajo tudi Chloe torbice prepoznavno preprostost, eleganco in romantičnost. Najbolj popularna med vsemi torbicami je nedvomno Faye, ki v modnem svetu vlada že nekaj sezon. Popolna torba za dnevne priložnosti je na voljo v številnih barvah, ki so v ospredju letošnjo jesen.

Prada Cahier

Vsi, ki spremljate modo, ste Pradino torbico Cahier nedvomno opazili, saj je prava zvezda številnih modnih kombinacij. Različni modeli pravokotne torbice so okrašeni z nevtralnimi, a živahnimi barvami ter zlatimi detajli, ki jih navdihuje zvezdnato nebo in vsaka sezona nam postreže z nekaj novimi različicami. Čeprav je zelo očarljiva, je Cahier torbica odličen modni dodatek za elegantne in večerne kombinacije.

YSL Kate Satchel

Yves Saint Laurent je v modni zgodovini zapisan kot eden izmed najbolj pomembnih oblikovalcev prejšnjega stoletja. Njegov prepoznavni spoj ženske in moške mode, ki je odlikoval vse njegove kreacije, je še danes prisoten na vseh modelih modne hiše. Poleg elegantnih oblačil, znotraj kolekcij predstavijo tudi zelo elegantne modne dodatke in trenutno je najbolj popularen dodatek torbica Kate Satchel. Izdelana iz mehkega usnja ali velurja, v črni ali temno rdeči barvi, je Kate Satchel sanjska torbica vsake ženske. Preproste linije so poudarjene z srebrnimi ali zlatimi detajli, tanko verigo in logotipom YSL, dajejo torbici dodaten dotik elegance in razkošja.

Foto: Instagram, promo

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam