fbpx

Toyota na 10. DM teku za ženske

Dogodki, Lifestyle, Zanimivosti

V parku Tivoli in v središču Ljubljane je v soboto, 30. Maja 2015, potekal tradicionalni 10. DM tek za ženske. V lepem sončnem vremenu se je prireditve udeležilo več kot 8300 tekačic iz vse Slovenije. Na prizorišču je bilo polno pozitivne energije in čustev. Večina deklet, mamic, babic, je v cilj pritekla z nasmehom na […]

V parku Tivoli in v središču Ljubljane je v soboto, 30. Maja 2015, potekal tradicionalni 10. DM tek za ženske. V lepem sončnem vremenu se je prireditve udeležilo več kot 8300 tekačic iz vse Slovenije.

Na prizorišču je bilo polno pozitivne energije in čustev. Večina deklet, mamic, babic, je v cilj pritekla z nasmehom na obrazu. Toyota je poskrbela za zanimivo popestritev na dogodku. Vozilo Aygo so udeleženke popisale s svojimi imeni, po teku pa so si lahko privoščile še kratko masažo. Najmanjši člani so se udeležili tudi Oskarjevega teka, nato pa so se s popisanimi obrazi z veseljem fotografirali s svojimi starši.

Vir: FB Toyota Slovenija

Vir: FB Toyota Slovenija

Vir: FB Toyota Slovenija

Vir: FB Toyota Slovenija

Ob koncu prireditve pa smo izžrebali dve srečni udeleženki, ki bosta v trajno last prejeli vozili Toyoto Aygo in Toyoto Yaris hibrid. Kot tolažilno nagrado bomo v teh dneh izžrebali še teden dni s »personalizirano Toyoto Aygo. »


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam