fbpx

Trendi: 9 frizur, ki bodo zaznamovale leto 2019!

Lasje, Lepota, Nega telesa

Pred vami je 9 idej, kako se lahko letos postrižete in stilirate. Nekatere frizure so aktualne še iz prejšnjih sezon, druge so nove in zares osvežujočega videza. Izberite svojo!

Ponavadi je začetek leta povezan z željo po spremembi in zakaj to ne bi bila za uvod recimo pričeska? Če si tudi ve želite v naslednjih mesecih ali vsaj v letu, ki je pred nami, spremeniti obliko las, se gotovo zavedate, da je izbira nove frizure tista, ki najbolj spremeni naš videz in poteze obraza.

Vsekakor nam nov način striženja ali oblikovanja frizure da poseben zagon, novo energijo in svež veter v jadra. Pred vami je nekaj idej, kako se lahko postrižete in stilirate v letu 2019. Opazile boste, da se nekateri trendi nadaljujejo še iz prejšnjih sezon ali celo let, nekateri pa so novi in nadvse osvežujočega videza. Izberite svojo novo frizuro!

1. Kratek bob

Ta frizura je že nekaj sezon priljubljena in ni videti, da bo trend prav hitro odšel z naših glav. Če vam je bila vedno pri srcu francoska šik estetika, je to frizura, o kateri bi morale razmisliti.

2. Kodri s plaže ali ‘beach waves’ malo drugače

View this post on Instagram

Hollywood reporter

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Valovi v laseh so nekaj, česar se zlepa ne naveličamo. Če je verjeti napovedim trendov, bodo v letu 2019 zelo priljubljeni. Bodo pa malce drugačni, kot smo jih videvali doslej: bolj sproščeni, malo krajše dolžine in delovali bodo bolj naravno.

3. Koralno rožnata barva

View this post on Instagram

mamai vc mudou o cabelo de novo sua loca

A post shared by Mariana Devogeski (@maridevogeski) on

Ko sloviti inštitut za barve Pantone napove, kateri barvni odtenek bo zaznamoval aktualno leto, ste lahko prepričane, da boste to barvo videle ne le v modnih kolekcijah, ampak tudi v kozmetiki. Koralno rožnata barva, kakršno lahko vidite zgoraj in na posameznih pramenih tudi na uvodni fotografiji, se bo zato pojavila tudi pri barvanju las in to kot eden največjih trendov pri frizurah. Če razmišljate o spremembi barve, si lase torej pobarvajte v koralno rožnato barvo.

4. Vrnitev 90. let

Masivne sponke za lase, lasnice z opaznimi zlatimi ali srebrnimi okraski, obroči in pentlje ali trakovi za lase, vse to je le nekaj detajlov iz prejšnjih časov, ki se letos na veliko vračajo.

5. Urejeno počesani lasje s pleteno kito ali več njih

Kite in kitke v vseh variacijah so nekaj, kar je večno, zato bomo kite in pletenice videvali tudi letos. Lasni stilisti pravijo, da bo letos moderna predvsem kita v elegantni nizki varianti, speta na zatilju.

6. Nizek čop

Podobna frizura, kot zgoraj opisana, le da brez kite. Urejeno počesani lasje, tesno speti skupaj v nizek čop, so vselej priročna in elegantna rešitev, ko se nam mudi. Preprosta pričeska, ki pa jo lahko dvignemo na višji nivo s pomočjo nakita.

7. Delno razpuščeni, delno speti lasje

View this post on Instagram

Halfsies

A post shared by KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) on

Že omenjene sponke za lase, ki posnemajo trend 90. let, so kot nalašč za ustvarjanje te frizure. V sponko ujemite samo vrhnji sloj las, medtem ko naj preostali lasje svobodno padejo okoli glave. Ponovno preprosta in učinkovita frizura, h kateri se zaradi minimalizma zelo lepo poda opazen nakit.

8. Kratki lasje

Videti so deško, a kaj potem. Modni svet obožuje androgini, brezspolni videz, ki smo ga lahko precejkrat videli na vseh zadnjih tednih mode. Za zelo kratke lase se bodo kajpak odločile samo najpogumnejše ženske, bodo pa zato v svoji okolici toliko bolj opazne! Spomnite se samo slavnih igralk in manekenk, ki so s kratko frizuro postale le še bolj prikupne in seksi…

9. Polizani ‘mokri’ lasje

Članice resničnostne družine Kardashian-Jenner so ta trend nosile že, ko še ni bil napovedan kot ena glavnih smernic za 2019. Sedaj je tudi uradno znano, da bo ta pričeska, ki spominja na ‘wet look’ oziroma moker videz, vstopila na glavna vrata. Pripravite gele za moker videz las in ostale pripomočke za to frizuro, mogoče vam bo trenutni hollywoodski trend št. 1 zelo všeč in se vam bo lepo podal!

D. S.

Foto: Instagram, Evening Standard


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam