fbpx

Trend: oblecite se v rdečo od glave do pet!

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Ulični slog v najlepši jesenski barvi, rdeči, v vseh njenih žarečih odtenkih. Posnemajte ga!

Jesen je v naših omarah naredila prostor za najbolj trendovsko barvo hladnejše sezone – rdečo.Vsi odtenki rdeče bodo letos zelo zaželeni, od bledo rdeče do škrlatno rdeče in vinsko rdeče barve, barve burgundca, ali ognjeno rdeče, skratka, vsi odtenki, kar si jih lahko predstavljate.

Rdeča barva oblačil in modnih dodatkov pa ni samo dobrodošla popestritev garderobe, ampak je že sama po sebi barva energije, strasti in ljubezni. Med nas prinaša še kako nujen optimizem in veselje ter življenjski zagon.

Velika vrnitev rdeče barve v modo pa se kajpak že odraža tudi na mestnih ulicah. Fashioniste, modne navdušenke in vse, ki so rade lepo ter trendovsko oblečene, so rdečo barvo sprejele z odprtimi rokami in se oblekle v t.i. ‘total look’, po domače povedano: v rdečo od glave do pete. Temu lahko po želji rečete tudi enobarvni videz.

Anna dello Russo

Seveda sploh ni nujno, da so vsa oblačila in dodatki v istem odtenku rdeče, lahko pa se, po želji, ukvarjate tudi s tem, kako najti celotno opremo v natanko isti niansi rdeče barve. Pokažite drznost in pogum, tako kot so ju vsa ‘it’ dekleta in druge manj ali bolj znane (denimo Anna dello Russo) na minulih tednih mode po svetovnih prestolnicah.

Naredite torej tako, kot največje trendseterke, ki jih predstavljamo na fotografijah: mini pletena obleka z mehkimi usnjenimi škornji čez kolena, velika torba in pas, vse v rdeči kajpak. Ali pa oblecite kostim v rdeči, s hlačami ali krilom. In zakaj ne bi kombinirale rdečega puloverja in rdečih usnjenih hlač ter jakne ali plašča?

Prepričani smo, da boste na fotografijah našle dovolj navdiha, da se boste to jesen in zimo povsem brez zadržkov predale tej prelepi barvi, ki nas je v trenutku osvojila.

 

Foto: iMaxTree, Pinterest, Journal.hr, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam