fbpx

Trendi, ki jih moramo nositi, glede na naša leta

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

V določenih življenjskih fazah je povsem normalno, da se naš slog spreminja in nadgrajuje na nove načine.

moda primerna leta

V določenih življenjskih fazah je povsem normalno, da se naš slog spreminja in nadgrajuje na nove načine. Čeprav je priporočljivo, da se držimo kosov, ki pozitivno učinkujejo na samozavest in so udobni, je pomembno tudi izbirati trende, ki so primerni za različne priložnosti in naša leta.

Večkrat smo že zapisali, da moramo vlagati v kakovostne kose, ki so preprosti za kombiniranje, hkrati pa so vedno v modi.

V nadaljevanju vam predstavljamo glavne trende, katerim naj bi sledili glede na naša leta:

20-ta leta: Rožnate barve

Glede na kolekcije za pomlad / poletje 2017, bo rožnata barva zelo popularna. Pristaja ženskam vseh starosti, kljub temu pa jo najraje vidimo na ženskah v 20-letih, saj poudarja mladost in prav vsak outfit spremeni v zabavo.

roza barva trend

30-ta leta: Leopard potisk

Leopard potisk je brezčasen in ga lahko nosijo ženske različnih starosti. Ko vstopite v 30-ta leta, izkoristite moč tega potiska in dokažete svetu, da so ta leta vznemirljiva in vesela. Dobra stvar je, da leopardji potisk nikoli ne pride iz mode, primeren je za službo in zdi se, da ste v njem videti bolj elegantno.

leopard potisk trend

40-ta leta: Srajce zanimivih krojev

Na našo srečo je ta trend že nekaj časa prisoten in je zelo preprost za kombiniranje. Ne glede, ali imamo v mislih statement srajco z gumbi ali pa taki z izrezanimi rameni, imajo to moč, da izrazijo tisto, kar je v teh letih najboljše: občutek, da v videz ne vlagate preveč truda.

statement srajca

50-ta leta: Jeans

Jeans predstavlja osnovni kos v garderobi večine žensk. Nasvet za dame v 50-ih pa je, da investirajo v model, ki ni čisto klasičen. To so lahko kavbojke brez zarobljenih robov, nenavadno nameščenih žepov ali pa s patchwork detalji.

jeans trend

60-ta leta: Statement natikači

Najboljša stvar pri statement natikačih je ta, da lahko nadgradijo najbolj preprost outfit, brez kakršnega koli velikega truda. Ne glede, ali obožujete outfit v črni barvi ali pa za »začinite« z nenavadnimi modnimi dodatki, bodo statement natikači razbili monotonost.

statement natikači

70-ta leta: Karo vzorec

Karirasti in kockasti vzorci so bili v modnem svetu vedno prisotni. Trenutno so eden izmed glavnih trendov, zato leta ne predstavljajo nobene ovire. Kljub temu pa svetujemo, da ga nosijo starejše dame, ki ga lahko uporabijo na različne načine, od jaken, klobukov in čevljev.

karo vzorec

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam