fbpx

Trendi obutev z ravnimi podplati iz nove high-street ponudbe!

Lifestyle, Moda, Novice, trend, Ženska moda

Pred vami so novi modeli čevljev z ravnim podplatom za pomlad, ki nikoli ne bodo šli iz mode in bodo postali nepogrešljivi v vaši omari ter kajpak na nogah…

Vsak model čevljev ima svoje prednosti in vdihne značaj naši modni podobi. Od klaisčnih salonarjev z visokimi petami do sandalov, moksinov ali dizajnerskih športnih copatov, gležnjarjev ter škornjev, zadnji trije omenjeni tipi obutve so zaznamovali tudi letošnjo zimo.

Čeprav obutev z nizkim podplatom, kot jo predstavljamo v nadaljevanju, ni ravno tipična ‘zimska’ obutev za nizke zunanje temperature, so prihajajoči modeli za pomlad 2019 že osvojili zaprisežene fashioniste. Očitno že odštevajo dni do pomladi in drzno nosijo lahkotnejšo obutev z ravnim podplatom na zimsko garderobo.

View this post on Instagram

Ready to hit the beginners slopes.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Tako poskrbijo za udobje in obenem trendi videz še pred množičnim rzkazovanjem taiste obutve na ulicah, ki se nam zagotovo obeta v prvih toplih dneh. Da je lahko tovrstna kombinacija nadvse kreativna, smo opazili tudi na Instagramu.

Nekatera dekleta pač prisegajo na udobje in pika. Najsi gre za balerinke, mokasinke ali ‘oxford’ čevlje, prepričani smo, da bodo čevlji z ravnim podplatom osvojili tudi vas, če ne drugače, vsaj v prostem času.

Predstavljamo vam nove modele čevljev z ravnim podplatom za pomlad, ki nikoli ne bodo šli iz mode in bodo postali nepogrešljivi v vaši omari ter kajpak na nogah…

Po slikah sodeč nam bodo nizkocenovniki in high-street znamke ponudile veliko variacij na to temo, z nadvse prikupnimi detajli. Tudi na uredništvu komaj čakamo pomlad, da jih bomo lahko nosile!

D. S.

Foto: blagovne znamke, Instagram, Fashionista.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam