fbpx

Trendovske frizure še nikoli niso bile tako lepe in preproste

Lepota, Novice

V naše priljubljene trgovine so že prispele prve zimske kolekcije in najavile še eno razkošno sezono, v kateri bodo prevladovali eleganca, udobnost, žamet, jeans, svila, razkošne barve in živalski vzorci.

Tudi v beauty svetu so že znani trendi, med šminkami so v ospredju novi odtenki nude barve in klasike v barvah jagodičastega sadja, paletke so začinile spicy odtenki, medtem ko bodo črna maskara in metalik make – up izdelki svoj vrhunec doživeli med božično – novoletnimi prazniki.

Med prvimi beauty trendi smo opazili tudi nove trendovske frizure, ki so še vedno ene izmed najbolj priljubljenih in učinkovitih načinov za hitro spremembo videza. Pri izbiri novega videza se lahko odločite za novo dolžino las, ali pa uporabite preproste trike za oblikovanje las, ki bo povsem dovolj, da boste videti naravnost čudovite.

Kadar je govora o oblikovanju frizure, bo to zimo vse tako preprosto, kot že dolgo ne, pri tem pa bodo zelo učinkovite. Preprost visok ali nizek čop, neurejena figa, bodo eni izmed najboljših izbir to zimo, ne glede za kakšno priložnost gre.

Skrivnost najbolj učinkovitih zimskih frizur pa bo v obliki modnih dodatkov, ki bodo vsak videz še nadgradile.

Biseri, zvezdice, svila so elegantni in učinkoviti detajli, ki bodo to zimo zelo popularni. Lahko jih nosimo ob dnevnih kombinacijah s srajco in kavbojkami, ali pa za večerne priložnosti. Letošnji zimo bo torej vse v znamenju obročev za lase, svilenih rutic ali lasnih sponk, ki so primerne prav za vse tipe lase, ne glede na barvo in dolžino.

Nekaj odličnih predlogom smo našli pri znanih modnih navdušenkah in prepričani smo, da boste tudi sami našli modni dodatek, ki ga boste z veseljem nosili letošnjo zimo.

View this post on Instagram

unfortunately this is not my bridal bouquet.

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

View this post on Instagram

Weekend be like

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

View this post on Instagram

Got pearls on my mind?

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

au revoir paris, you were perfect. ??

A post shared by Olivia Lopez (@oliviavlopez) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam