fbpx

Trendovski natikači, ki navdušujejo to poletje!

Moda

Ob visokih poletnih temperaturah je pomembno izbrati primerno obutev, ki nam bo dobro služila tako na delovnem mestu, kot med večernim sprehodom po mestu in nam hkrati nudila vrhunsko udobje.

Najbolj priljubljena znamka japonk Havaianas vsako sezono pripravi inovativne in kreativne kolekcije, ki pomagajo rešiti vse modne dileme in poskrbijo za ohranjanje edinstvenega modnega stila, ne glede na situacijo.

Vsaka kolekcija Havaianas ima posebno zgodbo, ki zahvaljujoč svojemu izvirnemu dizajnu in živahnim barvam vedno izžareva poletje. No, letošnje poletje bo vso pozornost zagotovo ukradla kolekcija You Saint Tropez. Lanskoletna uspešnica se je namreč vrnila v novih barvah in zahvaljujoč svojemu retro ter ženstvenemu videzu, bo zagotovo kraljevala tudi to poletje.

Modeli kolekcije You Saint Tropez so na prvi pogled podobni lepim sandalom, toda v resnici gre za japonke. Nova kolekcija prinaša dva nova modela, ki se bosta odlično podala h kateri koli razigrani poletni oblekici, nepogrešljiva pa bosta tudi v kombinaciji s kavbojkami in prikupnim topom.

Dekleta, ki obožujejo nevtralne in zemeljske tone, bodo navdušena nad modelom v nežni rjavi barvi s trakom, ki ga krasijo rdeči cvetovi in modri detajli. Model v temno vijolični barvi in trakom s cvetličnim vzorcem, kjer prevladujejo roza, zelena in bela barva, pa bo pritegnil pozornost tistih, ki ljubijo zanimive kombinacije barv. Poleg dveh novih modelov, bodo ljubiteljice klasičnih vzorcev lahko izbirale med modeli z mornarsko modrimi črtami ali modeli z razigranimi kombinacijami rdečih in turkiznih črt.

Tudi nova kolekcija Havaiank je izjemno udobna in lahka, saj so narejene iz kakovostne gume, ki zagotavlja stabilen korak, preprečuje drsenje in odganja neprijetne vonjave. Izdelane so iz posebnega materiala, ki se ne segreva na soncu in ohranja svojo prvotno obliko. Nekaj drži kot pribito – s temi Havajankami boste zagotovo štrleli iz povprečja!

Foto: Havaianas


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam