fbpx

Trendseterke vas bodo prepričale, da črna od glave do pet ni dolgčasna

Lifestyle, Lifestyle, Moda, trend, Ženska moda

To zimo se je črna barva povzpela še za stopničko višje. Že sicer velja za sinonim elegance in sofisticiranega videza, zdaj pa ‘fashioniste’ dokazujejo, da je obenem nadvse izzivalna.

Vsak od nas se po svoje trudi, da bi stopil iz cone udobja in si nadel žive barve, ki nam jih priporočajo modni poznavalci ter oblikovalski guruji. A še posebno pozimi je tako lahko pozabiti na njihove ‘barvne lekcije’ in nasvete za kombiniranje, pa se spet zatečemo k svojim najljubšim temnim odtenkom ali celo črni barvi.

Sprijaznimo se: včasih nam je črna od glave do pet, t.i. enobarvni ali monokromni videz, pač najljubši! All-black kombinacija pa niti slučajno ni dolgočasna ali pozabljena smernica, saj nas naše najljubše trendseterke in ljubiteljice mode vedno znova opozorijo na to, da je lahko videz v popolnoma črni še kako intriganten ter celo zelo seksi!

Skrivnost odlične kombinacije črnih kosov od glave do pet je v tem, da se v outfitu pojavi vsaj en ‘element presenečenja’, naj si gre za nenavaden material, predimenzionirano poudarjena ramena, zanimivo krojenje ali posebne modne dodatke oziroma nakit, zlasti v srebru in zlatu, ki je videti skrajno zapeljivo na povsem črnem videzu.

View this post on Instagram

sometimes she wears #allblack. ? #caminyc

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

View this post on Instagram

Puss n boots

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

View this post on Instagram

When the party is over #intimissimi #italianlingerie

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Zgoraj vam predstavljamo najlepše kombincije v črnem z Instagrama, ki so nas navdihnile in se nam zdijo ene najboljših, kar smo jih videli zadnje čase. Takoj nas je zamikalo, da bi se še same oblekle popolnoma v črno in kajpak pri tem izpostavile en zavidanja vreden kos oblačila v črni barvi!

D. S.

Foto: Instagram, Shot by Gio, Nolita Hearts NYC


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam