fbpx

Trendseterke pravijo, da bo to najbolj ‘in’ poletna obleka

Moda, Prva stran, Ženska moda

Nostalgične živo rumene obleke, ki smo jih nosile že v 70. in 80. letih, to pomlad v modo ponovno vrača t.i. generacija Z.

Baj baj cvetlični vzorci! Predstavljamo vam model ženske obleke, ki bo očitno v ospredju v pomladni in poletni sezoni 2018. Skoraj nemogoče je ne opaziti te obleke na trendseterkah ter ‘it’ dekletih. O kateri obleki sploh govorimo?

Kot eden od potencialnih modnih trendov se je prav ta obleka izluščila od preostalih že minulo leto, toda morda so bile ženske še preveč sramežljive, da bi jo sprejele odprtih rok. Zdi pa se, da bo že to pomlad doživela svoj polni razcvet.

Tako so zaradi te konkretne obleke tiste s cvetličnimi vzorci kar nekako padle v drugi plan: njihovo mesto so zavzele ter ulice velemest zadnje tedne dobesedno preplavile rumene obleke, ki vaš modni slog zlahka dvignejo na višji nivo, že zaradi barve same, sploh pa, ko obleko poudari tudi primeren kroj.

#joliepetitebyljupkagojic #dress #Hina ?

A post shared by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on

Sprva še sramežljivo je ta modni trend naznanila pevka Beyoncé v razkošni rumeni obleki, v kateri je nastopila v videospotu Hold Up, sledila ji je Emma Stone, ki si je v ljubki rumeni obleki priplesala svojega prvega Oskarja za glavno žensko vlogo v muzikalu Dežela La La.

Yellow feverrrr ? (Alle props voor de photobomber op rechts) ?

A post shared by Kiki Duren (@kikiduren) on

To pomlad nostalgične rumene obleke, ki smo jih nosile že v 70. in 80. letih, v modo ponovno vrača tako imenovana Generacija Z.

Poleg živih rumenih tonov pridejo v poštev tudi pastelno rumeni odtenki in zamolkli oker odtenki, čeprav boste same ugotovile, da žareča rumena najlepše laska vsem ženskam.

Rumene obleke bodo več kot aktualne tudi v poletni sezoni, sploh v kombinaciji z lepo zagorelo dopustniško poltjo, saj žareče rumena v tem pimeru najlepše pride do izraza.

 

Foto: Instagram, Unsplash, Pinterest, Fashionista


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam