fbpx

Triki igralke Jennifer Aniston za ohranjanje vitke linije

Lifestyle, Novice, Prva stran

“Ne dopustim, da moje zdravo prehranjevanje uide izpod nadzora.”

Ni skrivnost, da se Jennifer Aniston prehranjuje zdravo in prav zaradi tega je videti naravnost odlično. S soprogom Justinom Therouxom sta v resnici prava oboževalca italijanske kuhinje.

Jen je izjavila, da oba z Justinom rada kuhata in imata zaradi svežih jajc celo svoj kokošnjak. “Najbolj so mi všeč testenine carbonara, ki so preproste za pripravo, čeprav niso zdrave. Ko želiva zdrav obrok, jeva nemastnega purana, ki ga pripravim brez olja in masla” je povedala Jennifer.

vegetable-lasagna_upload

 

Kadar imata v gosteh prijatelje, Jennifer najraje pripravi zelenjavno lazanjo. Namesto testa za lazanjo, uporabi rezine jajčevca, vmes pa vstavi bučke in sir. V njenem hladilniku je običajno mogoče najti surovo zelenjavo, trdo kuhana jajca, solato in številne vire beljakovin ter piščanca.

Ne dopustim, da moje zdravo prehranjevanje uide izpod nadzora. Moja filozofija je, da jem zdravo organsko sadje in zelenjavo in se izogibam sladkorju. Pijem veliko vode, občasno pa si privoščim tudi kakšen dan ali dva nezdrave hrane. Ne maram ogljikovih hidratov in se izogibam belemu škrobu, tako da če le da, ne jem kruhu,” je priznala igralka.

Foto: Splash Images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam