fbpx

Tudi to jesen obožujemo modne kombinacije v črnem od glave do pet!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Uživajte v črnini!

Če bi presojali po prvih videnih jesenskih kombinacijah naših najljubših trendseterk, pa tudi z ogledom kolekcij znanih modnih hiš in high-street znamk, bo ta jesen minevala zlasti v barvah dragega kamenja, žarečih barv in celo cvetličnih vzorcev.

Vseeno pa se mnoge med nami ne bomo nikoli odrekle preprostosti, minimalizmu in eleganci črne barve, sploh ko ustvarimo t.i. ‘all black’ videz, saj črn kos na drug črn kos ali modni dodatek deluje vrhunsko in še vedno zelo sofisticirano. S črno je preprosto nemogoče zgrešiti!

All black kombinacije za jesen: v črnem od glave do pet

T.i. all black kombinacije nekateri razumejo kot monotone in brez domišljije. Pa sploh ni nujno. Kar poglejte vse te nove silhuete, nadrobnosti, izbiro materialov in teksturo tkanin, ki črno kombinacijo ali total look spremeni v vznemirljiv modni outfit.

Casual, klasično, trendovsko ali poslovno – vse je mogoče!

Črna barva nadvse olajša vsakodnevno oblačenje ob vseh priložnostih in je zanesljiv odgovor na vsako modno dilemo. Črne kavbojke, črna usnjena jakna, črna majica, zanimivi črni škornji in modni dodatek v črni poskrbijo za sproščen ulični slog.

Hkrati pa je črna obleka ali poslovni kostim odlična izbira za poslovni svet ali kasnejšo službeno oziroma koktejl zabavo. Mala črna obleka bo še naprej rešila prav vsako našo zadrego!

Za popolno ležerno, formalno, dnevno ali večerno kombinacijo bodo črni kosi oblačil tako vedno odlična izbira. Naberite osnovne kose oblačil, pomešajte klasiko s trendi kosi in dobili boste več kot dovolj idej, kako sestaviti outfit v črni barvi od glave do pet. Preprostost te modne igre lahko zaznate tudi na fotografijah v članku.

 

Foto: Frenchy Style, Zefinka, Pinterest, Instagram, Fashion Gum, Business of Fashion, The Fashion Medley


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam