fbpx

Postavni turški kuhar, ki je čez noč postal Instagram senzacija!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

#SaltBae

Zdi se nam, da je trende na Instagramu nemogoče napovedati ali ugotoviti, kaj je recept za uspeh. Lahko imate vse potrebne sestavine za viralni posnetek, pa ga nihče ne bo opazil, nekdo pa bo objavil preprost in brezsmiseln posnetek, ki pa ga bodo pogledali milijoni.

Podoben primer se je pred kratkim zgodil mlademu turškemu kuharju Nusretu Gökçeju, ki je preko noči pridobil nešteto oboževalcev. Ko smo si v uredništvu ogledovali njegov posnetek, smo razmišljali, kaj je botrovalo temu uspehu. Njegov videz, smisel za humor ali pa njegov posebni slog?

Ottoman steak ?

A video posted by nusr_et (@nusr_et) on

Verjetno kombinacija vseh treh »sestavin« je bila krivec, da je bila njegova objava rezanja narezka, ki ga je na koncu zasolil v čisto posebnem slogu tako smešna, zaradi česar je že dobil vzdevek Salt Bae.

Nusret pa ni samo šaljivec, ampak je zelo uspešen podjetnik, ki ima v lasti eno izmed najboljših restavracij na turški obali, pred kratkim pa je odprl restavracijo tudi v Dubaju. Čeprav njegovi posnetki navdušujejo predvsem pripadnice ženskega spola, vas moramo razočarati, saj je postavni Nusret že poročen in ima kar devet otrok.

Ailesiyle vakit geçirmeyen adam gercek bir adam degildir?

A photo posted by nusr_et (@nusr_et) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam