Uf, kakšna sprememba imidža! Bena Afflecka ne boste prepoznali!

05. avgust 2024

Uf, kakšna sprememba imidža! Bena Afflecka ne boste prepoznali!

05. avgust 2024
Foto: Profimedia

V novo življenje z novo pričesko?

Ben Affleck se je odločil za novo pričesko. Svoje goste temne lase si je pobril. Paparaci so ga ujeli v Los Angelesu, preden se je odpeljal s svojim motorjem. Morda je bil na poti do svoje nove vile, ki si jo je za 20 milijonov dolarjev privoščil konec julija. Kupil naj bi jo na ženin 55. rojstni dan, kar naj bi Jennifer Lopez močno prizadelo.

Je Ben z novim imidžem napovedal novo življenjsko obdobje? Da je slavni zakon v krizi, se govori že mesece, pretekli teden pa je odjeknila vest, da so ločitveni dokumenti že pripravljeni, niso pa še oddani. To naj bi za Daily Mail razkrili njuni tesni prijatelji. “Ločitvene papirje sta napisala že pred enim mesecem, a čakata na pravi trenutek, da jih oddata. Nato bosta objavila skupno izjavo, v kateri bosta povedala, da drug do drugega čutita veliko ljubezni in da sta se borila, da bi uspelo, a zaman. Tega, kar sta imela prej, več ni in to sta preprosto sprejela,” je povedal vir blizu para.

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se poročila 16. julija 2022 v Las Vegasu, potem ko sta leta 2021 ljubezni dala še eno priložnost. Prvič sta bila par med letoma 2002 do 2004. Tik pred poroko sta se razšla, ker je bil pritisk medijev prevelik. Se je zgodovina ponovila? Bena so v javnosti večkrat videli slabe volje in tudi viri so povedali, da za razliko od žene ne uživa v pozornosti medijev.

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic