fbpx

Ugotovila je, da jo mož vara in je ljubici napisala pismo!

Odnosi

»Kako si videti, sploh ni pomembno, saj mož zagotovo ni s tabo zaradi videza!«Ko je žena spoznala, da jo vara mož, se je odločila, da njegovi ljubici napiše pismo … čisto iskreno pismo.

Začela je z besedami:

»Mogoče si presenečena, da vem, da si moževa ljubica, vendar boš to razumela, ko ne boš več ljubica, ampak žena. Ne vem, kakšna si na pogled, nisem preverila tvojih profilom na družbenih omrežjih, vendar pa vem, da si verjetno ženska v dvajsetih, izzivalnega videza in visoka, ali pa ženska v tridesetih ter z osebnostjo »ne igraj se z mano«. Kako si videti sploh ni pomembno, saj moj mož s teboj ni zaradi tvojega videza.«

Ljubici je nato pojasnila, da je mož z njo le zaradi tega, ker mu je v življenju dolgčas, z njo pa se lahko zabava.

»Verjetno je tudi tebi z njim lepo. Je šarmanten, bogat in verjetno ti kupuje draga darila. Vendar je ta šarmer oče dveh otrok, ki bosta kmalu postala študenta in on jih bo moral financirati, zato ne bo imeli več toliko denarja zate, hišo in avto. Ampak saj nisi ti z njim zaradi denarja, ampak v dobrem in slabem, kajne? Svoja otroka obožuje najbolj na svetu in jaz sem njuna mama, zato bova večno povezana. In ko sva že na temi mame, ti povem še nekaj o njegovi. Ta ženska je prva, ki se ji javi vsako jutro, čeprav ne živi z nami. Za to njegovo navado sem izvedela šele, ko sva začela živeti skupaj. Poročena sva 20 let in še danes težko prenašam, da nisem edina ženska v njegovem življenju.

Zdaj, ko si se pojavila še ti, se boš morala boriti s kar tremi ženskami, z mano, njegovo mamo in njegovo hčerko. In samo da veš, njegova mama me še vedno sovraži in jaz ji vračam z istimi čustvi. Sovraži vse, kar njen sin ljubi, razen vnukov. Dobrodošla v družini! Ne morem dočakati dneva, da izvem, kako se bo odzvala, ko bo zvedela zate.«

Razložila ji je, da je njen mož v zgodnjih petdesetih in da bo kmalu postal star. Prepričana je, da bo postal kopija svoje mame, ljubici pa je zaželela veliko sreče tudi na tem področju.

Na koncu je še zapisala, da ne želi, da ji razkrije vse v enem pismu in je predlagala, da obdržita stike, v primeru, da jo sprejme njegova mama, da zapusti svojo ženo, ali da se odpove svojim otrokom.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam