fbpx

Uh, Meghan in Harry sta si privoščila TAKO razkošno hišo, Britanci pa besni!

Znani

Princ Harry in Meghan Markle že nekaj mesecev živita v Los Angelesu v najeti vili, zdaj pa sta se končno odločila, da bosta kupila svojo.

Preselila sta se v luksuzno vilo, veliko 1.700 kvadratnih metrov v naselju Montecito v Kaliforniji, 140 kilometrov oddaljeno od filmske meke.

Za to nepremičnino sta plačala 14.650.000 ameriških dolarjev. Njuni sosedi pa niso nič manj slavni, kot vojvodski par, saj tam živijo Oprah Winfrey, Elle DeGeneres in George Lucas.

Vila ima devet spalnic in kar 16 kopalnic. Poleg tega pa je posestvu še velik bazen, opremljena telovadnica, spa, kino dvorana, knjižnica, razkošna pisarna, vinska klet, teniško igrišče, garaža za 5 avtomobilov ter veliko igrišče, kjer se bo lahko igral Archie.

Pri izbiri je bilo za Meghan in Harryja zelo pomembno, da se posestvo lahko pride le po zasebnem dovozu, fotografom pa je vstop v sosesko seveda prepovedan.

Britanci so nad nakupom luksuzne vile ogorčeni ter se sprašujejo, kako si lahko tako razkošje sploh privoščita.

Spomnimo, britanskim davkoplačevalcem dolgujeta še nekaj več kot 2 milijona angleških funtov, ki sta jih uporabila za obnovo hiše Frogmore Cottage ter po odhodu iz kraljeve družine obljubila, da jih bosta vrnila v državno blagajno.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam