fbpx

Ulični modni slog, ki je kot nalašč za mesec oktober!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Jesenska garderoba narekuje razkošne teksture, zamolklo barvno paleto, plastenje in združevanje novih trendov s klasičnimi kosi.

September nas je še presenetil z nekaj toplimi in sončnimi dnevi, a hitro je nastopila sprememba vremena in najljubša poletna garderoba se je morala posloviti. Sprva smo čez poletne kose še nadele prehodni plašč, bomber jakno ali džins jakno. A kmalu ni bilo več dovolj.

Prehodno obdobje relativno blagega in sončnega vremena je namreč kar hitro minilo in mrzla, meglena jutra ter deževni, hladni dnevi, so nam dali vetra: oborožiti smo se morale z jesensko garderobo, sicer pa se je vmes jesen tudi koledarsko začela, tako da se ne smemo preveč čuditi.

To ni ravno najtoplejši začetek jeseni, ki smo ga bili vajeni v preteklosti. In kaj sedaj? Pogledale bomo v trgovine z nizkocenovno in ulično modo ter tam našle trendi jesenske kose, ki jih bomo prav rade nosile!

Jesenska garderoba nam narekuje razkošne teksture, zamolklo barvno paleto in slojevitost oziroma plastenje. Hladni dnevi kličejo po mehkih in udobnih pleteninah, ki se jim ne bomo odrekle vse do prvih pomladnih dni. Volnene in pletene jope ter puloverji nas bodo reševali mraza in bodo videti chic v novih podobah high-street modnih ponudnikov.

Plastenje je zaradi prehodov iz hladnih v tople prostore nujno, igra tekstur, silhuet in spajanja novih trendov z že obstoječimi ter klasičnimi kosi garderobe pa bo v nas prebudila modnega navdušenca in poskrbela za najlepše jesenske outfite. Kot so ti na fotografijah.

Da bi razbili monotonijo nevtralnih tonov, vselej dodajte še kos oblačila ali pač modni dodatek ali obutev v živahni, izstopajoči barvi oziroma vzorcu. Kar se oblek tiče, je naš favorit midi obleka s cvetličnim vzorcem, združena z gležnjarji v rdeči barvi na nogah.

Prav tako so nam všeč daljše in krajše pletenine ter pletene midi obleke na škornje, ki segajo nad kolena ali na gležnjarje oziroma mokasine, okrašene s kristalčki ali s sedaj super modnimi biseri.

V trendu bo to jesen tudi klasična poslovna obleka nekoliko širšega, udobnega kroja v živih barvah ali v karo vzorcu, ki bo rdeča nit te jeseni in zime 2017/18.

Naštete kombinacije bodo svoj prostor našle v vseh delih dneva. Da bi ustvarili trendi videz za novo sezono, vam ni treba biti prehuda modna poznavalka; zgledujte se po odličnih kombinacijah z ulic velikih mest, ki smo jih izbrali s pomočjo fotografij.

 

Foto: The Fashion Medley, Elle.uk.co, Pinterest, The Impression, Scandinavia Standard, Harper’s Bazaar, Savoir Flair, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam