fbpx

Umazana hollywoodska skrivnost: kdo so zvezdniki, ki zaudarjajo in si ne perejo zob?

Lifestyle, Prva stran

Kdo bi si mislil, da so ti lepi in slavni ljudje s kupom denarja tako skregani z osnovno higieno…

Svet slavnih se nam zdi nadvse privlačen – navsezadnje se precej razlikuje od našega, tam so vsi lepi, znani in bogati. Vseeno pa so to samo ljudje, z dobrimi in slabimi navadami, tudi, ko gre za vprašanje higiene. Kot krožijo naokoli govorice v mestu filmskih sanj, pa so številni zvezdniki in zvezdnice vse kaj drugega, kot utelešenje sanj.

Spomnimo se samo znamenitega filma Gone With the Wind, v katerem sta igrala Vivian Leigh in Clark Gable. Za slednjim so vzdihovale naše babice in mame, Vivian pa se je vsakič, ko je morala s Clarkom snemati scene poljubljanja, obračal želodec. Tako neznosno je lepotcu z brčicami menda zaudarjalo iz ust.

Vivien Leigh leta 1939 ni bila navdušena nad zadahom slavnega soigralca

Ko boste prebrali ta seznam, vam morda sploh ne bodo več tako zelo privlačni. Poglejmo si, kdo vse v Hollywoodu slovi kot pacek – seznam baje še zdaleč ni popoln.

# Brad Pitt

Njegov soigralec Eli Roth je dejal, da se Pitt na snemanju filma Neslavne barabe skorajda ni tuširal, pač pa se je naokoli hvalil, da sploh ni treba zapravljati časa s tuširanjem, ker je ‘odkril’, da lahko čas prihrani z uporabo vlažilnih robčkov, s katerimi se obriše pod pazduhami.

# Marilyn Monroe

Slovela je kot najbolj zapeljiva ženska svojega časa, a menda je bila prava packa. Prav Gable, ki mu je smrdelo iz ust, se je pritoževal nad njo, ko je z njo snemal film, da ves čas spušča čudne glasove, kar je šlo igralcu grozno na živce, pa tudi tuširanje in kopeli je raje preskočila.

# Jennifer Lawrence

Ta čedna ptičica menda nalašč je česen preden snema scene s poljubljanjem. No, česen in tunino. Liam Hemsworth je dejal, da mu je tik pred snemanjem dejala, da si ni oprala zob, nakar ji je odgovoril: “Super, komaj čakam, da okusim tvoj zajtrk.”

Jen in Matthew zares lepo spadata skupaj…

# Matthew McConaughey

Menda je na snemanjih tako zaudarjal, da mu je Kate Hudson, soigralka, kupila deodorant. Igralec se je branil, češ da mu je že mati dejala, da je naravni vonj tisti, ki naredi moškega.

# Johnny Depp

Depp gre marsikomu v nos s svojim pomanjkanjem higiene. Ni ravno zagovornik pogostega pranja, tudi njegov zadah ni nič boljši, pa čeprav je opustil cigarete. Angelina Jolie je od njega zahtevala, da pred poljubljanjem uporabi mentolovo ustno vodico.

# Russel Crowe

Kljub gori denarja se nekdanji Gladiator ne mara kopati, ne uporablja šampona, gela za tuširanje in deodoranta. Da bi ‘ostal v vlogi in v stiku z likom’, se v času snemanj ne tušira, sploh, ko upodablja zaprašene in preznojene akcijske junake. Ampak igralski kolegi pravijo, da je pacek tudi po koncu snemanja, zato marsikdo na prireditvah raje sedi čim bolj stran od njega.

# Jennifer Aniston

Smejita se oba, ampak Jason se je kasneje pritožil nad njo

Jason Bateman, ki je snemal z njo, je menda ustavil režiserja in zahteval, da si Jen osveži usta zaradi zadaha. Nad njo se je pritožil tudi Alec Baldwin. Zadah menda vseeno ne more biti tako grozen, saj ima vonj po kavi, ki je Jen res veliko spije.

# Hugh Grant

Kaj morem, tak pač sem, nam najbrž skuša pojasniti Hugh

Še en zaželen lepotec, britanskih korenin, zraven katerega je menda nemogoče sedeti. Ko s kom govori, se sogovorniki obračajo stran, tako mu smrdi iz ust, o čemer se je veliko opravljalo tudi na podelitvi Oskarjev, ko so ga nekateri kar brez takta opozorili, naj končno že nekaj ukrene na tem področju.

 

Foto: Los Angeles Times, The Hollywood Reporter, Just Jared, CNBC, YouTube, Pinterest

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam