fbpx

Umrla je nekoč najbolj osovražena ženska na svetu!

Znani

Najprej je bila obtožena pedofilije, nato pa se je z njim poročila!

 Mary Kay Letourneau, učiteljica iz Seattla, ki je bila leta 1997 obsojena zaradi posilstva 13-letnega učenca, s katerim se je kasneje poročila, je umrla za rakom.

Umrla je v ponedeljek v družinskem krogu, ob njej pa je bil tudi njen nekdanji učenec in mož, Vili Fualaau, ki je zadnji mesec zanjo skrbel. Mary Kay je bila stara 27 let, ko je priznala krivdo za posilstvo 13-letnega Vilija.

Prepovedana ljubezen

Njuna prepovedana ljubezenska zgodba že leta polni časopise. Par se je spoznal, ko je Vile kot osemletnik prišel v njen razred, prvič pa sta spolne odnose imela štiri leta kasneje.

Skrivno razmerje med učiteljico in učencem je razkril njen mož, ko je našel fantovo ljubezensko pismo, nato pa vse prijavil policiji.

Policija je fanta zaslišala, Mary Kay pa so aretirali, v tem času pa je že bila noseča.

Mary Kay je bila že mama štirih otrok in najstarejši sin je bil le leto in pol starejši od Vilija.

Leta 1997 je priznala krivdo po dveh točkah posilstva druge stopnje in bila obsojena na sedem let zapora.

Po šestih mesecih so jo pogojno izpustili, v tem času pa ne bi smela videvati mladega Vilija. Toda že mesec dni kasneje ju je policija ujela pri spolnem dejanju v avtomobilu.

Mary Kay se je vrnila v zapor, saj je kršila pogojno kazen, takrat pa je bila že drugič noseča. Kazen je kljub temu morala odslužiti do konca. V zaporu je rodila hči Georgio, starejša Audrey pa se je rodila po prvi aretaciji.

Za dekleti je skrbela Viijeva mama, dokler Mary Kay ni bila izpuščena iz zapora.

Vilo je bil kasneje prisiljen zapustiti šolo in je počasi zapadel v depresijo. Priznal je tudi, da se je nekaj časa boril z alkoholizmom.

Foto: ABC, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam