fbpx

Uničenje sanje Victorie Beckham: Zlomljena, a brez boja se ne bo predala

Znani

Sodeč po objavah na družbenih omrežjih bi dejali, da Victoria Beckham dobesedni cveti, vendar trenutno preživlja pravo nočno moro.

Oblikovalka je v zelo nezavidljivi finančni situaciji, saj je podjetje Victoria Beckham Limited za več kot 12 milijonov angleških funtov v rdečih številkah in je prihodnost poslovanja zelo negotova.

Nekdanja spajsica se je končno odločila poslušati finančne svetovalce, ki so ji predlagali vrsto varčevalnih ukrepov, od katerih predvsem dva močno odmevata v javnosti. Na vrhu varčevalnega seznama sta odpustitev zasebnega šoferja in zmanjšanje nakupa rastlin za notranjo dekoracijo trgovin, Victoria pa tudi zelo resno razmišlja o znižanju plač zaposlenim, vendar tega do zdaj še niso uresničili.

Številni komentatorji menijo, da bi se morala Victoria za veliko prej odločiti za drastične reze in da so ti ukrepi samo še podaljšanje časa, ki vodi v neizogiben bankrot.

»Victoria je zlomljena, v svoj modni imperij je vložila vse in se brez boja ne bo predala,«

je za britanski časopis The Sun povedal vir blizu oblikovalke.

Kljub temu pa Victoria ne živi v revščini, saj sta z možem Davidom uvrščena na 372. mesto najbogatejših parov na svetu, njuno premoženje pa znaša približno 900 milijonov ameriških dolarjev, kar je kar 300 milijonov več, kot je premoženje angleške kraljice.

Vic nad trenutno situacijo ni niti najmanj navdušena, saj v javnosti rada goji ugled uspešne poslovne ženske, ki se je povzdignila iz vloge soproge nogometaša.

Videli bomo, kako ji bodo zvezde naklonjene v letu 2020 in upamo, da ji bodo poleg hvale njenih kreacij, prinesle tudi finančni dobrobit.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam